![]() |
Beyaz eti tercih edenlere 500 gr. kuşbaşı doğranmış tavuk 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz 1 yemek kaşığı tereyağ 2 yemek kaşığı fesleğen 1 yemek kaşığı un 7 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiberKuşbaşı doğranmış tavuk parçaları fesleğen ve diğer baharatlarla karıştırın. 15 dakika beklettikten sonra üzerine 1 yemek kaşığı unu ekleyin. Bir tavanın içine tereyağını atın. Eridiğinde üzerine tavukları ekleyin ve karıştırarak pişirin. Tavukların pişmesine yakın ince ince doğranmış sarmısağı ve kıyılmış maydanozu tavaya atıp karıştırın. Sıcakken servis edin. Şarap tavsiyesi; Tavuk yemekleriyle uyumlu Terra Sultaniye Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:48 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.