![]() |
Et ve sebzenin tadı 4 parça dilimlenmiş pastırma 4 tane soyulmuş havuç Dilimlenmiş 2 büyük soğan 250 gr. kuşbaşı doğranmış et 250 gr. kuşbaşı doğranmış kuzu eti Soyulmuş ve küp şeklinde kesilmiş 3 büyük patates 4 bardak et suyu Yarım tatlı kaşığı tuz Yarım tatlı kaşığı karabiber Yarım tatlı kaşığı mercanköşk 2 tatlı kaşığı kıyılmış maydanoz Pastırmaları derin bir tencerede suyunu çekip gevrek hale gelene kadar pişirin. Üzerine havuçları, soğanları, eti ve patatesleri ekleyin. Et suyunu, mercanköşkü, tuz ve karabiberi de ekleyerek pişirin. Kaynamaya başladığında kapağını kapatın ve altını kısın. 1 buçuk saat kadar kısık ateşte pişirin. Servis tabağına aldığınızda maydanoz ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Şarap tavsiyesi; Et yemekleriyle uyumlu Terra Öküzgözü Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.