![]() |
Mantar soslu farfalle 500 gr farfalle 10 tane mantar 1 tane domates 3 tane yeşil biber Sıvı yağ Tuz Bir tencereye 4 su bardağı su, 2 çorba kaşığı yağ ve biraz tuz ekleyerek suyun kaynamasını bekleyin. Su kaynadığında farfalleleri atın ve yumuşayana kadar haşlayın. Bu arada küçük bir tavaya 2 çorba kaşığı yağ konur. Biberler ve mantarlar temizlenip küçük küçük kesilerek tavaya atılır. Üzerine doğranmış domatesler atılır, tuz eklenerek 10 dakika kadar pişirilir. Farfalle servis tabağına alınır, sos üzerine konup servis edilir. Şarap tavsiyesi; Domates soslu makarnalarla uyumlu Tılsım Kırmızı Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.