![]() |
Karışık sebze ızgaranın tadı Yarım kg. karnabahar Yarım kg. patlıcan Yarım kg. havuç 3 tane orta boy domates 2 tane orta boy soğan 200 gr. pesto sos Zeytinyağı Fesleğen yaprağı Tuz ve karabiber Tüm sebzeleri yıkayıp kabuklarını soyduktan sonra ince ince doğrayın. Sebzeleri karabiber, tuz, fesleğen yaprağı ve zeytinyağ ile 10 dk bekletin. Dinlenen sebzeleri ızgaranın üzerine koyun ve kızartın. Bir tarafı kızarınca diğer tarafına da çevirin. Kızartmayı bitirdiğinizde üzerine yanına sosu ekleyerek servis edebilirsiniz. Şarap tavsiyesi; Baharatlı ve soslu yemeklerle uyumlu Terra Boğazkere Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.