![]() |
İstanbulun Asya Füzyon restoranı Adını Asyada ölümsüzlüğün ve kudretin simgesi olarak tanınan Hint İncir ağacından alan Banyan Restaurant Ortaköyde 120 kişiyi ağırlayan kapasitesiyle konuklarına hizmet vermeye devam ediyor. İstanbulun adı sık sık anılan Asya Füzyon restoranı Banyanda dünya mutfağından seçkin lezzetler Thailand baharatlarıyla harmanlanarak servis yapılıyor. Hedeflerinin öncelikle ruhunuzu beslemek olduğunu söyleyen mekan sahipleri Banyana has lezzetler çıkartmayı sürdürüyorlar. Haftanın 7 günü öğlen ve akşam servisinde açık olan mekanın mönüsünde birbirinden lezzetli soslarla ve baharatlarla harmanlanarak pişirilmiş yemekler yer alıyor. Mimar Elif Altınbaşak ve Mimar Mustafa Alkanın yeni baştan yaratarak hazırladıkları mekanda kendinizi huzurlu hissediyor, yemeğin lezzetine manzaranın keyfinin eşlik ettiğine tanık oluyorsunuz. Muallim Naci Cad. Salhane Sk. No:3 (Ortaköy İskele Yanı) 0212 259 90 60 - 70 20 Şubat Kayra Wine & Dine Mönüsü Tatların Senfonisi, Başlarken… Ahtapot Carpaccio, Taze Otlar, Somon Havyarı ve Nar ile Terra Sultaniye Ev Yapımı Dim-Sum, Buharda Mini Asya Mantıları, Karides Sui Mai, Yeşil Veggie ve Dört Renkli Tavuk Terra Kalecik Karası Ufak bir ara… Limon Sorbet Ve zirve… Izgara Norveç Somonu, Wasabili Patates Püresi, Teriyaki Ispanak ve İstridye Mantar ile Terra Öküzgözü Tatlı Son Kestaneli Profitrol, Bitter Çikolata Sos ve Nar Compot ile Balo Kahve veya Füzyon Çay Fiyatı: 75 YTL Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.