![]() |
Adı kadar tadı da güzel 4 parça dana eti (külbastı) Doğranmış sarmısak 2 tatlı kaşığı margarin Üç dört yaprak kıyılmış maydanoz Yarım kadeh Cumartesi Beyaz 1 çay kaşığı un Yarım bardak krema Yarım çay kaşığı tuz Karabiber Et parçalarının üzerine karabiber ve tuz ekin. Geniş bir tavada margarini eritin. Etleri yapın içine atın ve rengi değişene kadar pişirin. Sarmısağı, maydanozu ve beyaz şarabı ekleyin. Üzerini kapatın ve kısık ateşte 25 dakika kadar pişirin. Etleri soğuması için bırakın ve unla harmanlayın. Rengi koyulaşana kadar pişirmeye devam edin. Servis tabağına aldığınız et parçalarının üzerine kremayı dökün. Şarap tavsiyesi; Baharatlı kırmızı etlerle uyumlu Boğazkere Terra Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.