![]() |
Yılbaşı sofranızda hindi rosto 1 adet hindi rosto 5 adet taze patates 3 adet havuç Maydanoz Soya sosu Tuz Karabiber Patates ve havucu haşlayın. Havuçları şerit halinde doğrayın. Tavadağ sıvıyağı kızdırın. Patatesleri hafifce kızartın. Hindi rostoyu tuz ve karabiber ile ovun. Bir tencerede her tarafını iyice kızartın. Başka bir tencerede soğanı kavurun. Rostoyu içine koyup, üzerini kaplayacak kadar suyla doldurun. Eti iyice pişirin. Pişen etin üzerine soya sosu dökün. Dilimleyin. Hazırladığınız sebzelerle süsleyip servis edin. Şarap tavsiyesi; Hindi eti ve Uzakdoğu soslarıyla uyumlu Terra Sultaniye Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.