![]() |
Sebze soslu biftek 6 parça biftek 500 gram mantar 3 adet domates 4 adet çarliston biber 5 sap taze soğan 2 adet kuru soğan Zeytinyağ Kekik Biftekleri zeytinyağ, kuru soğan ve kekik ile ovun. Üzerini örterek birkaç saat buzdolabında bekletin. Daha sonra biftekleri alıp, ızgarada pişirmeye başlayın. Diğer tarafta sebzeleri küçük parçalara bölüp zeytinyağında kavurun. Küçük bir kabın içine alın. Bifteklerin bir tarafı iyice piştikten sonra, diğer tarafı pişirirken kavurduğunuz sebzeleri bifteklerin üzerine koyun. Bu şekilde tabaklara koyup servis edin. Şarap tavsiyesi; Izgara etlerle uyumlu Terra Öküzgözü, Boğazkere Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.