![]() |
Farklı lezzetlerle tanışın Develi Kebap 1912 yılında Gaziantepte kuruldu. İstanbullular ise 36 yıl önce Samatyada açılan şubesi ile Gaziantep yemeklerinin lezzetiyle tanışma fırsatı buldular. Mutfağında Ege, Akdeniz, Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarına da yer veren Develi, üç kuşak boyunca kalitesinden ödün vermeyerek, Türkiye ve dünyada bilinen bir isim halini almayı başarmıştır. Çocukluğundan beri mutfakla iç içe olan üçüncü kuşak Arif Develierin kendi buluşu Fıstıklı Kebap ise restoranın spesiyalleri arasındadır. Patlıcan salatası, abbugannuş, muhammara, tereyeğlı humus, çiğ köfte, içli köfte, ezme salata pilaki, künefe gibi mezelerle başlayacağınız yemek keyfinizi ızgaralar eşliğinde yudumlayacağınız bir kadeh şarap ile sürdürebilir, arkasından tatlı ve meyve ikramıyla yemeğinizi tatlı bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Bugün Etiler ve Kalamışta da şubeleri olan Develi Kebap, güleryüzlü personeli ve işinin ehli aşçılarıyla sizi bekliyor. Gümüşyüzük sok. No.7 Samatya İstanbul 0212 529 08 33 Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.