![]() |
Izgara tavuklu, roka pestolu sandviç 8 dilim köy ekmeği 1 demet roka 4 çorba kaşığı çam fıstığı, kavrulmuş 2 diş sarmısak 50 gr parmesan sızma zeytinyağı deniz tuzu taze çekilmiş karabiber 4 adet tavuk göğsü 1 adet domates Roka, sarmısak, çamfıstığı ve tuzu havana koyup püre haline gelinceye kadar dövün. Zeytinyağını ekleyin, rendelenmiş peynirle karıştırın, taze çekilmiş karabiber ile tatlandırın. Tavuk göğüslerini tuz ve biberler tatlandırıp ızgarada pişirin. Köy ekmeklerinide ızgara da ısıtıp roka pestoyu sürün. Dilimlenmiş domatesleri ve ızgara tavuğu yerleştirip servis edin. Şarap tavsiyesi; Terra Sultaniye Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.