![]() |
Özel davetleriniz için Yarım kilo pirzola Yarım paket brokoli 3 adet patates 2 adet kuru soğan 2 adet kırmızı biber 2 adet havuç Zeytinyağı Kekik Tuz Pirzolaları bir kabın içinde, zeytinyağı, soğan ve kekikle iyice karıştırdıktan sonra, bir kaç saat buzdolabında bekletin. Patates ve havucu soyup dilimleyin, brokoli ve kırmızı biberi de dilimledikten sonra, hepsini bir tencerede su, zeytinyağ ve tuz da ilave ederek pişirin. Etleri teflon tavada, az yağda iyice kızarttıktan sonra, sebzenin üzerine koyarak servis edin. Şarap tavsiyesi; Et yemekleriyle uyumlu Buzbağ Kaynak: Şarap Günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.