![]() |
Lezzeti Arttırın Mısır haşlarken daha lezzetli olması için içine bir tatlı kaşığı şeker atın. Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur. Hazırladığınız soslarda harika tatlar oluşturmak için soya ve susam yağı kullanabilirsiniz. Ancak bu yağların yüksek ısıda pişirilmesi doğru değildir. Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız, bir çorba kaşığı suyun içerisine, bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edin. Böylece kabarık bir omlet yapmış olacaksınız. Fırında tavuk pişiriyorsunuz ve üstünün nar gibi kızarmasını istiyorsunuz değil mi? Tavuğun üzerine sürdüğünüz yağa biraz şeker ilave etmeniz, nar gibi kızarmış bir tavuk için yeterli. Sabahları mis gibi bir omlet ne güzel gider değil mi? Ailecek oturduğunuz Pazar kahvaltısında pamuk gibi kabarmış omletler yapabilirsiniz. Yapmanız gereken bir çay kaşığı mısır ununu biraz suyla karıştırmak ve bunu yumurtaya eklemek… Domatesi lezzetli pişirmek için pişirirken bir tutam şeker atabilirsiniz. Sarımsağı yağda kavuracaksanız, esmerleşene kadar beklemeyin, yoksa yemeğinizin tadını bozar. Bayat kahve köpürmez, taze olmalı ve kısık ateşte yapılmalı. Köpük asla çay kaşığıyla alınmamalı, Köpürdükçe Mutfak kategorilerine Apr 21st 2008 tarihinde gönderilmiştir. Herhangi bir yorum yapılmamış « Prev Copyright © 2008 Pratik Fikirler var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www./"); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); var pageTracker = _gat._getTracker("UA-3202602-4"); pageTracker._initData(); pageTracker._trackPageview(); |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.