![]() |
Fonksiyonel bir mutfak için... IKEA ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz çalışmada Bostancı’daki bir evin mutfağına konuk olduk. Küçük mutfakta tüm alanları değerlendirerek işlevsel bir mekan yaratıldı. Bu çalışmada mutfağınızı nasıl daha verimli kullanabileceğinize dair ipuçları da bulabilirsiniz. Öncesi Sonrası Mutfağın ilk hali Ev sahibi, uzun yıllardan beri kullandığı mutfağından sıkılmıştı. Klasik tarzda olan mutfağının daha modern ve kullanışlı bir hale gelmesini istiyordu. Metrekare olarak küçük olan mekan, balkonun da bu alana katılmasıyla biraz daha genişletilmişti. Ailenin yorumu ''Mutfağımdaki dolaplarım yeterli değildi. Duvarlarımı istediğim şekilde kullanamıyordum. Mutfağım, renginden dolayı da karanlık görünüyordu. Kısacası kullanışlı ve iç açıcı değildi. Gabi, öncelikle mutfağın rengini açmak istediğini söyledi. IKEA’yı çok sevdiğim için söylediklerinin hiçbirine itiraz etmedim. Sonucun iyi olacağından kuşkum yoktu. Gerçekten de öyle oldu. Aydınlık, işlevsel bir mutfağa sahip oldum. Döşenen seramikler de ferahlık katıyor ve içimi açıyor. Artık benim için yemek yapmak tam bir keyif. Evim dergisine ve IKEA’ya sonsuz teşekkürler...'' Kaynak:Evdergisi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 AM. |