![]() |
merhaba güneş! ''Evinizdeki koyu renk eşyaları bir yere kaldırın ve bırakın ruhunuz gökkuşağının renkleriyle çiçek açsın. Her bahar yeni umutlar, taze başlangıçlar ve mutlulukları da beraberinde getirsin.'' Yaşasın ki güneş hayatımıza yeniden girdi ve inanın ben bahar günlerini çok hevesle bekliyordum. Uzun ve aydınlık günler, kuşlar, çiçekler, sokaklarda çocuk sesleri, içimde ki umut, hepsi bahara dair şeyler; ve tekrar söylüyorum bugünleri çok özlemişim. Yeni başlangıçlar için en ideal zaman ve bunu evinizi çiçeklerle doldurmaya başlamak için kullanın. Küçük ağaçlar, saksı çiçekleri, vazolar dolusu çiçek ya da çiçek resimleri? Hepsi olur. Evinizdeki koyu renk eşyaları bir yere kaldırın gökkuşağının renklerini getirin (bu renkler sizi yorarsa her zaman koyu renklere geri dönme şansınız var) ve bırakın ruhunuz bu renklerle çiçek açsın. Hepinize her bahar yeni umutlar, taze başlangıçlar, mutluluklar ve keyif diliyorum. Bugün sevdiğiniz birini elinizde bir demet çiçekle ziyaret edin ve gününü aydınlatın. O kişinin küçük güneşi olmak, emin olun onu mutlu ettiği kadar sizi de edecek. Bir gelincik tarlasında piknik yapamıyorsanız, gelincikleri evinize getirin ve yemeğinizin keyfini çıkarın. Eğer evinizde bütün işlerinizi yapan bir robotunuz yoksa bu süpürge takımı çok işinizi görecek. Süpürge, Debenhams. Fuşya metal tabak, mavi kadife robot, Habitat. Kullanmadığınız anahtarlıklarınızı peçete halkası olarak değerlendirebilirsiniz. Yakında deniz mevsimi gelecek, o güne kadar minderlerinizde güneşin ve baharın tadını bir bardak soğuk içecekle tamamlayın? Pembe yer minderleri, şeftali dalları, Mudo Bahçe. Plastik vazo, IKEA. Havaların ısınmasıyla kışlık botlarınız dolaplardaki yerlerine geri döndüler. Tekrar hayatımıza giren renkli ve kıymetli ayakkabılarınızı bu çantalarda saklayabilirsiniz. Tabi çiçekleri de unutmamak lazım. Ayakkabı çantaları, Mudo Concept. Çerçeve, Debenhams. Kaynak:Evdergisi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 AM. |