Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pratik-bilgiler/)
-   -   çünkü yaz güzeldi... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pratik-bilgiler/92565-cunku-yaz-guzeldi.html)

bluemoon24 03-01-2009 02:22 PM

çünkü yaz güzeldi...

'Akşam olmasını istiyordum; sonra tekrar sabah olmasını... Ve hayatımın bu bahçede başka hiçbir şey yapmadan sadece sevdiklerime keyifli sofralar hazırlayarak huzur içinde geçmesini istiyordum. Durgun orta yaş günlerim mi gelmişti acaba?'

Eskileri gözden geçirelim

Kullanmaktan sıkıldığınız iç mekan aksesuarlarını bahçenize veya balkonunuza taşıyın. Onlar doğal şartların etkisi ile eskiyip başka bir havaya bürünecektir. Bu aksesuarlarınızı yeni satın aldığınız eskitilmiş görünümlü objelerle kombinleyebilirsiniz.

Mumluk: Elite Concept.

Evin kapısında ayağımdaki topuklu ayakkabıları fırlattım, fönlü saçlarımı topladım, toplantı notlarını büfenin üzerine atıp soyunmaya başladım. Soğuk suyun altına girip duş yaptım, saçlarımı kurulamadan en hafif elbisemi giydim. Saçlarımdan süzülen sular elbisemi ıslattı ve bu çok hoşuma gitti. Buzdolabından soğuk bir şeftali alıp bahçedeki koltuğa uzandım. Akşam olmasını istiyordum; sonra tekrar sabah olmasını... Ve hayatımın bu bahçede başka hiçbir şey yapmadan sadece sevdiklerime keyifli sofralar hazırlayarak huzur içinde geçmesini... Çıplak ayakla yemek pişirmeyi, kapının girişini kaplayan gül ağaçlarından makasla gül kesmeyi, çime dökülen sarmaşıkları tek tek toplamayı, bahçenin köşesinden beni gizlice izleyen kırmızı tasmalı komşu kediyle cilveleşmeyi istiyordum. Deniz, güneş, kum sıcak istemiyordum artık. Alev alev bağıran renkleri, bangır bangır tempolu müzikleri, abartılı eğlenceleri çekmiyordu gönlüm hiç. Keten masa örtülü, pembe güllü, beyaz tabaklı, durgun orta yaş günlerim mi gelmişti acaba?

Doğal yaşamanın tadını çıkarın

Doğal yaşamanın tadını çıkarın. Bahçenizin bir köşesine ilkel bir duş düzeneği kurun. Eskiciden alınmış bir ahşap saban, eski bir tik yer tahtası ve birkaç çakıl taşı size doğal bir duş atmosferi yaratacaktır. Sıcak bir yaz gününde peştemal, sabun ve kesenizi alıp ortancaların arasında banyo yapmanın keyfine varın.

Naturel peştamal: sabun: ahşap sabunluk: el havlusu 30X50 cm ölçülerinde ve peştemal kumaşşndan yapılmış: masaj havlusu:

kese: sabunluk, Elite Concept. Aynayı IKEA'dan alıp eski bir ekmek tahtasına yapıştırarak yaptık.

Kıymetli objeler için salıncak kurun!

Ağaç dallarına, kurumuş ağaçlardan kestirdiğiniz tahtalar ile salıncak kurun. Bu sefer siz veya çocuklarınız değil çeşitli objelere yerleştirdiğiniz çiçekleriniz sallanacak bu salıncakta... Siz de her rüzgar estiğinde çiçeklerin yerinde olmak isteyeceksiniz.

Yaratıcı sofralarda keyifli sohbetler

Karı-koca baş başa bahçede ortancalar arasında yemek keyfi yapın. Ama sofranız mutlaka sürprizli olsun. Eski bir masanızın cilasını kazıtıp üzerine yazılar yazmaya ne dersinizş Bakalım sofrada ne konuşulacağını tahmin edebilecek miyiz?

Amerikan servisler, Elite Concept. Kadehler, Paşabahçe. Ahşap kaseler, Everything. Deniz kabuklarş, Euro Flora.

Nostaljik gaz

lambaları ile aydınlanın!

Bahçenizdeki ağaçların diplerine mevsimlik çiçekler ekin ve çiçeklerin aralarını gaz lambaları ile süsleyin.

Ağaca asılan gaz lambası: 19,5X11,5 cm ölçülerindeki yuvarlak gaz lambası: dikdörtgen gaz lambası: Elit Home&Garden.

Kaynak:Evdergisi

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM.