Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pratik-bilgiler/)
-   -   Deniz ürünleri haşlanırken (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pratik-bilgiler/92287-deniz-urunleri-haslanirken.html)

bluemoon24 03-01-2009 02:08 PM

Deniz ürünleri haşlanırken
 




Karides, ıstakoz, ve böcek tuzlu ve sirkeli kaynar suda haşlanmalıdır. Suyun tuz oranı şöyle hesaplanır; her dört bardak suya 1 ½ çorba kaşığı tuz. Istakozla böcek kaynar suya atılmadan önce kuyruk kısımları hemen hemen aynı boyda bir sopaya iki yandan bağlanmalıdır. Böylece suya atılınca debelenmeleri ve kaynar su sıçratlamarı önlenmiş olur.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.