![]() |
yumurtaalı patlıcan 1 su bardağı sıvı yağ 1 limon 1 baş sarımsak 4 adet yumurta 2 kilo patlıcan kırmızı pul biber tuz Yapılışı Patlıcanları közleyin. Kabuklarını soyup, kararmamaları için limonlu su ile yıkayın ve ince ince kıyın. Bir tencereye sıvı yağın yarısını alın, kıydığınız patlıcanları, tuz ve 1 baş ezilmiş sarımsakla birlikte kavurun. Ayrı bir tavada, kalan sıvı yağda yumurtaları karıştırarak pişirin. Patlıcanları servis tabağına alın. Üzerine yumurtayı yerleştirin. Pul biber serperek, servis yapın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.