Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pratik-bilgiler/)
-   -   IT Proje Yönetimi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/pratik-bilgiler/628568-proje-yonetimi.html)

Veztuk 11-12-2022 12:26 PM

IT Proje Yönetimi
 
Merhaba, bir BT projesinin direktörü olmam teklif edildi, ancak yeterli deneyimim yok. Bana söyleme, belki ders alınabilir?

eutqua 11-12-2022 12:28 PM

Cevap: IT Proje Yönetimi
 
"Laba" https://laba.com.tr/lecture/12-bt-proje-yoenetimi adlı çevrimiçi okulda BT proje yönetimi okudum, derslerin formatını gerçekten beğendim, zamanında geri bildirim, kendi başınıza çalışabilirsiniz hız, yarış olmadan. Sonuç gerçekten orada, konuyla ilgili iletişimde kendime daha çok güvenmeye başladım. Eğitimime okulda devam etmeyi planlıyorum ve size de tavsiye ediyorum.

Adem_Bril 27-11-2023 08:34 PM

Cevap: IT Proje Yönetimi
 
Merhaba! Çevrimiçi dil öğrenme konusundaki önerin için teşekkür ederim. Repetry'nin sunduğu platformun, dünyanın dört bir yanındaki deneyimli dil öğretmenleriyle öğrencileri bir araya getirerek bütçe dostu bir çevrimiçi eğitim deneyimi sunması oldukça çekici görünüyor - https://repetry.com/tr/tutors/german-for-kids. Özellikle Repetry'nin esneklik ve çeşitli dil seçenekleri sayesinde, her öğrencinin kendi öğrenme hedeflerine uygun bir program bulma şansı olduğunu belirtmek istiyorum. Ayrıca, deneyimli öğretmenlerle çalışma fırsatı, öğrencilere daha etkili bir dil öğrenme süreci geçirme imkanı sunabilir. Önerinizi değerlendirmek ve daha fazla bilgi almak isteyenler için, Repetry'nin Almanca dersleri için öğretmenlere yönlendiren spesifik bir bağlantı sağlamışsınız. Bu, öğrencilerin doğrudan ilgili dilde uzmanlaşmış öğretmenlere erişim sağlamalarını kolaylaştırabilir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.