![]() |
Konuşma ve yazma bozukluğu merhaba Hayatım değişti arkadaşlarım hayatımızda en iyiye ulaşmak umuduyla. Benim kendimle ilgili sorunum konuşma bozukluğum cümleleri kuramamam veya sözcüklerin anlaşılmaması konuşurkende bi çok kimse ne dediğimi anlamıyor rt67 ve kelimelerimde ceza gibi hızlıca çıkıp gidince kimse beni anlamıyabiliyor. djj Bir diğer hatamda bir yazı yazarken tabi elle yazarken bazen ikinci harf veya rakamdan başlayıp sonradan başına yazmadığım karakteri ekliyorum acelecilik bu sorunlarımı gidermem için bana ne tavsiye edersiniz. ? siirokul |
Ynt: Konuşma ve yazma bozukluğu Merhaba Night... hismiley Biraz aceleci olmandan kaynaklanıyor bu sorunun galiba. Söylediklerinin karşındakine net anlaşılmaması ve istediğini tam anlatamaman duygularıyla konuşuyor olabilirsin. Bence Ayna çalışması yap. Aynada kendi kendine yavaş ve sakin bir şekilde konuşmayı dene. Ayrıca sesli kitap okumak faydalı olabilir. İstediğin tarzda okursun ve böylelikle alışkanlık kazanarak bunu konuşmalarına yansıtabilirsin. Umarım kısa süre içinde bu durumu aşarsın... Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: Konuşma ve yazma bozukluğu hoşgeldiniz nıght... vien1 blissy blissy bir zamanlar konuşma zorluğu çekiyordum ara ara...bu sorunu kızıma masallar okuyarak aştım..sesli kitap okumanın inanılmaz faydası oldu...bencede denemelisin... super sevgiler... 956k |
Ynt: Konuşma ve yazma bozukluğu merhabalar.. kendine güven topluluk karşısında konuşama gibi telkinlerimiz bu konuda çok fayda sağlayacağına inanıyorum.. rehber bölümde tavsiye ettiğimiz gibi dinlemeye başlayabilirsiniz.. gelişmelerden bizleri haberdar ederseniz seviniriz.. sevgiler.. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 AM. |