Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   Bu Bağımlılığımdan Nasıl Kurtulabilirim. ACİL! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/625495-bu-bagimliligimdan-nasil-kurtulabilirim-acil.html)

mrproofs 16-12-2015 04:31 PM

Bu Bağımlılığımdan Nasıl Kurtulabilirim. ACİL!
 
Merhaba,
Ben Kaan Şuan 14 Yaşındayım Site Kabul Etmez Diye 1995 Doğum Tarihi Ekledim Neyse En iyisi Ben Devam Ediyim.13 Yaşından Beri Bilgisayar Bağımlısıyım Diyeceksinizki Bu Senin Elinde Ancak Siz Benim Yaşadıklarımı Bilmediğiniz İçin Anlayamıycaksınız Ve Belkide Güleceksiniz.Ben Bu Alışkanlığımı Yenmeye Çalışıyorum Ancak Ne Yaptıysam Başarısız Oluyorum.Mesela Annem 2 Saat İzin Verse Bile Onu Dinlemiyorum Bilgisayarda Yapacak Bir Şeyde Yok Kendime Hep Uğraşacak Birşey Buluyorum.

Şunları Denedim;
-Kendime Bugün Ders Çalışacağım Diyorum Ancak Gene Bilgisayara Geçiyorum.
-Nevarki Şu Bilgisayarda Diyerek Kendime Telkinler Veriyorum Ancak Nafile Hiçbirinde Başarılı Olamıyorum. Mesela Yaşıma Yakışmayacak Genelde 10 Yaşındakilerin Oynadığı Growtopia İsimli Oyunu Oynuyorum Çok Saçma Olduğunu Bildiğim Halde Hala Oynuyorum.
Cevap Verirseniz Çok Sevinirim. Eğer Çözüm Bulabilirseniz Çok Makbule Geçer Zaten Derslerimde Bilgisayar Yüzünden Kötüleşmeye Başladı Dediğim Gibi Çözüm Bulandan Şimdiden Allah Razı Olsun, İyi Günler Diliyorum. v


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.