Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   Atakan Bey acil bakarmısınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/624785-atakan-bey-acil-bakarmisiniz.html)

Janit 09-01-2015 10:42 PM

Atakan Bey acil bakarmısınız
 
Atakan bey ben forumda birileriyle iletişim kurmak istiyorum ama uzun süre foruma girmiyorlar.Acil iletişim kurmam gerektiği içinde onların maillerini falan almam gerekiyor. Adminlerden biri yardımcı olcaktı ama önce sizin onayınızı almak istedik .Admin onay almak için size özel mesaj attı ama galiba yoğun olduğunuzdan mesajı görmediniz.Bir süre geçti aradan ve benimde durumum acil olduğundan size mail attım ama ordanda iletişim kuramadım.Bende o yüzden burdan sorayım dedim,onay veriyormusunuz.

hayatimdegisti 10-01-2015 10:20 AM

Cevap: Atakan Bey acil bakarmısınız
 
Merhaba forum kullanicilarinin iletisim bilgilerini veremiyoruz.

Janit 10-01-2015 07:48 PM

Cevap: Atakan Bey acil bakarmısınız
 
peki ben nasıl kurcam bu adamlarlan iletişim.Çok uzun süredir girmiyorlar siteye belkide birdaha girmiycekler ve benimde kaybetçek vaktim yok.Zaten yıllarım gitti yeterince,o yüzden benim bu adamlardan biran önce yardım almam lazım.Varmı peki başka bir yöntem.

UqUr 10-01-2015 08:10 PM

Cevap: Atakan Bey acil bakarmısınız
 
Kalite ve seviye sahibi hiçbir sitede üyelerin bilgilerinin 3. kişilere kendi izinleri dışında verilmemesi gayet doğal. Eğer üyelere forumdan özel mesaj gönderdiysen ve geri dönüş alamadıysan en son çare olarak kullanıcı adlarından (nicklerinden), aynı adla başka sitelere üyeler mi değiller mi diye bakabilirsin Janit. Ancak illa ki onlarla mı konuşmak zorundasın, bizim yardımcı olabileceğimiz hiçbir şey yok mu?

Janit 11-01-2015 02:48 AM

Cevap: Atakan Bey acil bakarmısınız
 
Merhaba Uğur Bey.Atakan Beyin yaptığı doğru,saygı duyarım,benim burda isyanım şansıma.
Aynen onu bende düşündüm bu nickleri nette bakındım biraz.Aslında sizde yardım edebilirsiniz belki.Sizin daha önce paylaştıklarınıza bakmıştım bilgili biri olduğunuz belli.Benim şimdi burda mucizevi birşeye ihtiyacım olduğu için iki nokta tekniğini çok iyi uygulayan birine ihtiyacım var.Bahsettiğim matrixe hükmedindeki iki nokta tekniği,siz yaptınızmı daha önce bunu.Birde madem hazır konu açılmışken aradığım kişilerden bahsedersem daha iyi olur.Kendilerinin yazılarını inceledim biraz.

stormguard=Bu arkadaş iki nokta tekniğini yutmuş resmen.matrixe hükmedindeki hemen hemen herkeze o rehberlik etmiş resmen.Ama ne yazıkki yıllardır siteye girmiyor.

TR-ance=Bu arkadaşta bu tekniği çok iyi uygulayanlardan,hatta kendisi orjinal yoga sistemleriyle uğraşıyor.Bu çok iyi birşey.Orjinal yoga yapan bu tekniği çok iyi uygular ve enerjisi çok yüksek olur.O yüzden kendisinden yardım almayı çok isterim ama malesef 1 yıldır siteye girmiyor.

MuminOKAN=Kendisinin bazı yazılarını okudum.O da bu tekniği iyi uygulayanlardan,diğerleri kadar iyi uygularmı bilmem ama bu konularda bayağ bilgili olduğunu farkettim o yüzden danışmak için kendisiyle iletişim kurmayı istedim.Belkide bana yardım edebilecek kişi odur.Kendisi siteye nadir giriyor.Mesajlaşmaya kalksam çok uzun bir süreç olur.Malesef benimde kaybedecek vaktim yok. Benim bu kişilerin ismini verip açıklama yapmamın nedeni derdimi daha iyi anlatabilmek ve belki bu kişiler tesadüfen bu yazıyı görürler ve ortaya çıkarlar :) hatta belkide forumda yardım edebilcek başka biri çıkar.
Sizede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bu arada


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.