![]() |
FORUMDA NE SORUN VAR...! 3 gunluk yazılanlar sılınmıs,sankı forum zaman tunelıne gırmıs uc gun sılınmıs.noluyo Allah askına yaa.yonetıcıler bı baksın gelıp te Allah askına...! |
Cevap: FORUMDA NE SORUN VAR...! Biz buradayız merak etmeyin. Teknik bir sorun nedeniyle eski yedeği yüklemek zorunda kaldık. Sevgiler. |
Cevap: FORUMDA NE SORUN VAR...! Sevgılı safır.kac gunluk yazdıklarımız nolcak.onlar da gerı yuklensın o zaman.zaten kac gundur bu eskı forum yukluydu...! |
Cevap: FORUMDA NE SORUN VAR...! benim de 3-4 gündür yazdıklarım yok.çok üzüldüm ama ben bu duruma:(( |
Cevap: FORUMDA NE SORUN VAR...! Mesajlar keyfi olarak silinmiyor sonuçta nurbanucum. Eski yedeğe dönüldüğünde o anki duruma da dönülmüş oluyor. Dolayısıyla bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. Biz de bu durumdan hoşnut değiliz. Ancak mevcut sorunu giderebilmek için eski yedeğin yüklenmesi mecburiydi tatlım. Sevgiler. |
Cevap: FORUMDA NE SORUN VAR...! offffff günlüğümün en güzel bölümleri silinmiş:((((((((((((((((( |
Cevap: FORUMDA NE SORUN VAR...! Canım benimmm... Çok üzüldüm... Geçen sefer bana da olmuştu aynısı. İnsana çok dokunuyor gerçekten. Eğer günlüğüne aboneliğin varsa maillerini kontrol et bakalım. Belki o şekilde erişebilirsin. |
Cevap: FORUMDA NE SORUN VAR...! günlüğüme abonelik??o nasıl oluyor canım? |
Cevap: FORUMDA NE SORUN VAR...! Konuların üzerinde seçenekler butonundan abone ol seçeneğini seçersen ilgili konuya yazılan mesajlar e-postana gelir ve silindiği takdirde tekrar ulaşma imkanın olabilir. Ben de çok önemli bir mesajıma günlüğüme abone olan bir üye sayesinde bu şekilde ulaşmıştım. :) |
Cevap: FORUMDA NE SORUN VAR...! Teşekkürler aziz dostum Işıldayan Safir sevincli Konuya nasıl abone olacağımı bilmiyordum, öğrenmem çok iyi oldu. Allah'tan benim çok önemli bir mesajım kaybolmamıştı. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM. |