Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Beyaz Masa > Öneri ve İstekleriniz

Uyarılar

Neden Yorumlar Bu Kadar Çok?

Beyaz Masa ve Öneri ve İstekleriniz Neden Yorumlar Bu Kadar Çok? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben konuları kim okur, kim okumaz, kim okumuş gibi yapar hatta bir de üstüne okumadan yorumlar onları da anlıyorum. :D Yani bu kadar da olmaz. Katılımlar artsın diye bir sürü aktivite yaptık. O konuları açtım her ay. Açın o konuları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öneri ve İstekleriniz telkin cd indir izle İstanbul Öneri ve İstekleriniz nerededir kimdir Öneri ve İstekleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öneri ve İstekleriniz hipnoz Öneri ve İstekleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öneri ve İstekleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öneri ve İstekleriniz kuantum düşünce kitap haberi

Neden Yorumlar Bu Kadar Çok?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-12-2011, 03:22 PM   #31 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Ben konuları kim okur, kim okumaz, kim okumuş gibi yapar hatta bir de üstüne okumadan yorumlar onları da anlıyorum. :D

Yani bu kadar da olmaz. Katılımlar artsın diye bir sürü aktivite yaptık. O konuları açtım her ay. Açın o konuları bakın yorum yapan kaç kişi konuyu okumuş. Orada bile aktiviteye katılıcaksın bari oku bir ne yazmışlar diye. Adamı hasta ediyorlar.

Aslında benim açtığım konu senin açtığın konu fark etmiyor. Kimse kimsenin tarzını beğenmek, sevdiklerini sevmek zorunda değil. Ben şuna çok kızıyorum. Çok sevdiğim kişiler de hatta ben de yorum yapıyorum belli konulara ama devamlı bugün buna şükrettim yarın da şuna şükredicem ya da seni seviyorum beni affet gibi ho'oponopono mesajları yazmaktan ibaret olmasın mesajlarımız. Her şeyin bir anlamı var. Her şeyin bir felsefesi var. Çok fazla basitleştiriyoruz.

Valla burada okuyan yok da başka sitelerden yazdığım haliyle misler gibi alıp kendi sitesine aynen (eklediğim giflerle filan beraber) ekleyenleri de görüyorum. Bazıları için meziyet olmuş. Bir de yazmıyorlar mı çok sevdiğim bir okurum mail attı diye. Hadi lan oradan dersin yani. Sen kimsin ki okurun olucak. Gören de yazar, bir konuda uzmanlaşmış, eğitim almış biri filan sanır. Gerçi öyle sanan aklı selimler de yok değil. Ama bu kadarına da yuh yani.

Aaaa yeter beee delirtmeyin beni.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 03:33 PM   #32 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Alıntı:
Çok sevdiğim kişiler de hatta ben de yorum yapıyorum belli konulara ama devamlı bugün buna şükrettim yarın da şuna şükredicem ya da seni seviyorum beni affet gibi ho'oponopono mesajları yazmaktan ibaret olmasın mesajlarımız
bu şükretme kısmında bende katılıyorum tamam 1 kere edersinde hergün hergün :) .. ama ben senin kitap paylaşımını okudum adını hatırlamıyorum . ..

mesela adamın biri birşey yolluyor çok uzaktaki birine üstünde adresi var tabi yola koyuyor daha sonra yavas yavas gidiyor adrese .. ama yorum yazdımmı hayır .:D .. çünkü sen sürekli paylasıma devam ederken araya birilerinin giripte teşekkürler şu şöyle bu böyle demesi bana saçma geldiği için yorum atmıyorum .. yada okumayı bitirmediğimden yorum atmıyorum :) ..

neyse kararını değiştirirsen ben buralardayım :) ..

kendine iyi bak [Kuruyup dökülen ağaç yaprakları] :) ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 03:52 PM   #33 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Ben genellikle özellikle kitap eklemeleri gibi çoklu paylaşım yaptığım durumlarda konuyu kapatarak eklemeler yaparım bu durumu engellemek için. Belli bir noktadan sonra açarım. O nedenle o tür bir şey pek olmaz.

Herkes konu içine de yazmak zorunda değil. Kimisi de mesela özel mesaj yoluyla geribildirimde bulunuyor. O tarz dönüşlerde oluyor. Ama o konularda kesinlikle ve kesinlikle beklediğim tepkiyi almadım. O nedenle de artık bir şey eklemiyorum. Fıkra okuyup, karikatür bakalım, oyun oynayalım ya da geyik yapalım. Hiçbir şey öğrenmeyelim, hiç kendimizi geliştirmeyelim. Zaten niye buradayız ki?

Foruma girmediğim süre içerisinde düşüncelerimde de çok büyük değişiklikler oldu. Şimdi bazı kişiler der ki beklenti içine girmemelisin. Kötü bir şey gibilerinden. Ben de kendime çok fazla söyledim. Hatta ben de belki başkalarına söyledim. Şuan çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Herkes kabul görmek, beğenilmek, takdir edilmek ister. Elbette bunu kendisi de kendine verebilmeli. Ancak yaptığımız birçok şeyi önce kendimiz için sonra da başkaları için yapıyoruz. Ama her durumda mutlaka bir beklentimiz oluyor.

Benim de vardı. Hayal kırıklığına uğradım. Beklentim de şuydu. Ben burada çok fazla şey öğrendim. Aynı şekilde ben de insanların yaşamlarına katkıda bulunmaya çalışayım istedim. Ancak hiç kimseye katkım olduğunu düşünmüyorum. Hatta çoğu zaman nankörlüklerle de karşılaştım. Artık gelişimimin durduğunu hissetmeye başladım. Çünkü kendi başıma takılıyorum boş boş. Buraya bir şey eklemesem de öğreniyorum. Bana yararı olacak olan insanların olumlu ya da olumsuz düşüncelerini belirtmeleri. Kimse bir şey söylemedikten sonra konu açmak zaman kaybına dönüyor.

O kadar uğraştığım şeylerin zırtapozun teki tarafından aman bana bir okurum mail atmış diyerek saçma sapan mesajlarla başka sitelerde görmek hoşuma gitmiyor. Çünkü bunu yapan o platformlarda burayı kötülüyor. Şimdi ben iyi bir şey mi yaptım kötü bir şey mi yaptım? O zaman sonuç buraya geliyor. Neden benim eklemelerimi burada kimse görmüyor da birisi anında araklıyor? Ayıplıyorum. Benim beklentim elbette bu değildi. Bu olaydan öğrenmem gereken bir ders de yok.

Herkesin hayatta beklentileri var ve hep her şey beklediğimiz gibi olmayabiliyor. Benim de beklediğim gibi olmadı. Şu saatten sonra da bir beklentim yok. Ne yalan söyliyim yani. Bu kadar.

Ablana selam söyle.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 04:13 PM   #34 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

:) haklısın .

tamam söylerim o da sınava girdi .. branş değiştirmek istiyor ..

bakalım hayırlısı ..

evet takdir edilmek ister herkes ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 04:15 PM   #35 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Belki bir gün geri dönersin diye bekliyorum :) .. aklımdasın yani .. ben ilk başlarda dalga geçiyordum sonra sizlerin ortamını gördüm daha sonra ablam birşeyler anlattı hoşuma gitti :D .. ilk üye olduğum zamanlar sen vardın bluegirl vardı yenibirhayat, bir çok kişi onlar da gidince biraz yalnız kaldı site ..

bende kitap paylaşımları yapmak istiyorum ama sınava hazırlanıyorum seneye üniversitede paylaşımlar yapacağım :) ..

belki o zaman daha çok kişi olur ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 05:05 PM   #36 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Ben bir yere gitmedim. Sadece pek girmiyorum o kadar. :D
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 05:47 PM   #37 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

:) konuyu açan .. evlenmek güzel şey ve 1 kişi daha uzun süredir girmiyor :) ..

şikayetçi olanlar hemen vazgeçmiş anlasılan ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2011, 08:03 PM   #38 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Tanımadığım için bir şey diyemicem. Ama şaşırtıcı değil yani. İnsanlar sıkılıyordur heralde.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2011, 10:26 PM   #39 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

haksız değilsin Zerynthia sende yazarken bir emek sarfediiyorsun zaman harcıyorsun sonuçta. ve emeğin karşılığını beklemek en doğal hakkın. ama sanırım geri dönüşlerin olmayışının bir nedenini de ben forum da çok fazla konu mevcut olmasına bağlıyorum. birde eskiden çok fazla paylaşım yapılırdı. biz yeni üyeler hangi birinize yetişicez bilemezdik. teşekkürün yada mesaj değerlendirmenin nasıl işlediğinin bilmezdim. acemi zamanlarımda sadece okurdum yazmazdımda yanlış birşey yazarım korkusu ile. şükür atlattık o dönemleri. ama hakikaten burada birimiz bir kuru teşekkür bile etsek emektir. bunu yapmayanlarda var sonuçta. ben her okuduğum mesaja teşekkür etmeyi alışkanlık haline getirdim. hem bu sayede forumdaki kaç konu ve mesajdan kaçını okumuşum takip edebiliyorum. bundan sonrada emek sarfedip sayfalar dolusu konu paylaşımı yapan her kimse o emeğin hakkını vermek açısından mesaj değerlendir yapıcam. en azından şahsen benım teşekkürüm olur burada o paylaşımı yapana. bu devirde bir kelime bile önemli nasılsa. emek emektir yaa.

ne diye alındım biran bende üstüme biliyorum nasıl bir histir çünkü. hoş benımkı çok yeni kucumencık bir blogum mevcut yenı actım 1 hafta anca olmustur 4 keremı konu paylastım henuz hıc takıpcım yok haklı olarak bozuluyorum ben o paylaşımları elcağızlarımla yazmıştım neyse zamanla oda olur elbet ama evet


ne kadar az insan o kadar çok huzur diye boşuna dememişler. eskiden azdık ama özdük ya.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2011, 10:53 PM   #40 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Alıntı:
vittoria è nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haksız değilsin Zerynthia sende yazarken bir emek sarfediiyorsun zaman harcıyorsun sonuçta. ve emeğin karşılığını beklemek en doğal hakkın. ama sanırım geri dönüşlerin olmayışının bir nedenini de ben forum da çok fazla konu mevcut olmasına bağlıyorum. birde eskiden çok fazla paylaşım yapılırdı. biz yeni üyeler hangi birinize yetişicez bilemezdik. teşekkürün yada mesaj değerlendirmenin nasıl işlediğinin bilmezdim. acemi zamanlarımda sadece okurdum yazmazdımda yanlış birşey yazarım korkusu ile. şükür atlattık o dönemleri. ama hakikaten burada birimiz bir kuru teşekkür bile etsek emektir. bunu yapmayanlarda var sonuçta. ben her okuduğum mesaja teşekkür etmeyi alışkanlık haline getirdim. hem bu sayede forumdaki kaç konu ve mesajdan kaçını okumuşum takip edebiliyorum. bundan sonrada emek sarfedip sayfalar dolusu konu paylaşımı yapan her kimse o emeğin hakkını vermek açısından mesaj değerlendir yapıcam. en azından şahsen benım teşekkürüm olur burada o paylaşımı yapana. bu devirde bir kelime bile önemli nasılsa. emek emektir yaa.

ne diye alındım biran bende üstüme biliyorum nasıl bir histir çünkü. hoş benımkı çok yeni kucumencık bir blogum mevcut yenı actım 1 hafta anca olmustur 4 keremı konu paylastım henuz hıc takıpcım yok haklı olarak bozuluyorum ben o paylaşımları elcağızlarımla yazmıştım neyse zamanla oda olur elbet ama evet


ne kadar az insan o kadar çok huzur diye boşuna dememişler. eskiden azdık ama özdük ya.
Elbette. Çok kalabalık da insanı yorar. Yetişmek zor olur. Bu hem bir anda çok yorum yapılması açısından hem de forumdaki genel konu çeşitliliği bir kirlilik yaratabilir. Bunlar sadece birkaç unsur tabii. Çok unsur sıralayabiliriz.

Ben beni rahatsız eden tüm unsurları ya da iyi olabileceğini düşündüğüm tüm fikirleri bin kere söylediğim için artık tekrar etmiyorum. Konuşmamayı ve susmayı seçiyorum. Bir şeyi 1 kere söylersin. Olursa olur. Karşındaki dinlerse dinler. Önemserse değerlendirir. 1 kere, 2 kere, 3 kere ve daha fazla söylüyorsan önemsenmiyorsun demektir ve aynı şeyleri tekrar etmenin anlamı da yoktur. Sen elinden geleni yapmışsındır.

O nedenle buranın bir üyesi olarak (çoğu insan bunu unutuyor ya da düşünemiyor) kendimi germeye gerek duymuyorum. Beni geliştirecek her şeyde varım. Bana zaman kaybettirecek, anlamsız hiçbir şeyde yokum. Öbür türlü her şey burada bulunma amacıma aykırı olur zaten.

Kısaca özetlemek gerekirse hayatın her noktasında olumlu tepkiler nasıl önemliyse olumsuz geribildirimler de o kadar önemlidir. Hatta bazen daha önemlidir. Eğer tersi düşünülüyorsa o kişi daha hiçbir şey öğrenememiştir hayattan. Geçmiş olsun deriz. Aktivitelerin düşmesini bu anlamda değerlendiriyorum ben.

Bilgisayarda özellikle uzun yazıları yazmak aşırı zor. Küçük filan farketmiyor. Sen onu başkaları tarafından okunur diye oraya yazıyorsun. Sadece kendin için değil. O nedenle emeklerinin karşılığını tez zamanda almanı dilerim.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Neden Yorumlar Bu Kadar Çok?

Beyaz Masa ve Öneri ve İstekleriniz Neden Yorumlar Bu Kadar Çok? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben konuları kim okur, kim okumaz, kim okumuş gibi yapar hatta bir de üstüne okumadan yorumlar onları da anlıyorum. :D Yani bu kadar da olmaz. Katılımlar artsın diye bir sürü aktivite yaptık. O konuları açtım her ay. Açın o konuları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öneri ve İstekleriniz telkin cd indir izle İstanbul Öneri ve İstekleriniz nerededir kimdir Öneri ve İstekleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öneri ve İstekleriniz hipnoz Öneri ve İstekleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öneri ve İstekleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öneri ve İstekleriniz kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.