![]() |
Mesaj Düzenleme Ben mi göremiyorum emin değilim fakat, göndermiş olduğumuz mesajlar üzerine düzenleme yapabileceğimiz herhangi bir ''edit'' butonunun artık var olmaması biraz sorun yaratıyor. Ek olarak, doğru bir arama yapabildim mi bilemiyorum ama, sanırım başka hiç kimse bu konuda bir şikayette/ricada bulunmamış. Oysa, kişinin kendi mesajları üzerinde düzeltme yapabilme hakkı vardır kuşkusuz. Bu durumu olumsuz şekilde kullanabilecek üyeler de olabilir elbette; fakat bu onların kendi tercihidir ve bu yaptıklarına devam ettikleri takdirde zaten kişiler tarafından dikkate alınmamaya başlarlar. Dolayısıyla, sırf bu gibi kullanıcılar yüzünden bu seçenekten mahrum kalmak biraz talihsizce ve açıkçası pek de hoş değil. |
Cevap: Mesaj Düzenleme foruma yolladığımız mesajları değiştirmek mümkün zaten ------ şuanda yapıyorum http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ttons/edit.png butonu ile yapabilirsin |
Cevap: Mesaj Düzenleme aradan zamn geçtikten sonra düzenle butonu çalışmıyor malesef . ki sana katılıyorum bencede bi konuda yazdığımız şeyleri aradan çok uzun zamn geçmiş bile olsa değiştirme hakkımız olsa güzel olurduu .eminim bu şeklde düşünen daha çokk kişi varrrdır. |
Cevap: Mesaj Düzenleme Belli bir süre sonra düzenleme butonu üyelerde pasifleşiyor. Forum düzeni açısından yasaklanmış sanırım. 78 bin üyeyi de farklı şekillerde sınıflandıramayız. O zaman herkes itiraz eder. Yoksa mesajlarınızı düzenlemenizde herhangi bir sakınca ben de görmüyorum. Mesaj düzenleme taleplerinizi bana ya da diğer moderatör arkadaşlara bildirdiğiniz takdirde istediğiniz şekilde düzenleme yapıyoruz. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM. |