![]() |
telkin müzikleri doğa,ney,klasik hakkında kısa bir soru arkadaşlar uzun süredir telkinleri dinliyorum ve faydasını görmeye başladım.herkese en azında bir denemeleri istiyorum.çünkü sonuçta kendilerindeki değişikleri görünce çok şaşıracaklar. soruma gelirsek dinlediğim ego güven güçlendirici - ney kendine güven - doğa suçluluk duyguları - klasik erteleme alışkanlığı - ney sınav heyecanı - doğa şimdi bu dinlediğim telkinlerde gece yatarken dinlemek istediğimde ney ve klasik müzik gecenin o sessizliğinde bir tuhaf oluyor. bende listede saydığım tüm telkinleri artık doğa sesiyle dinlemek istiyorum.hem gündüz hem de gece yatarken. sorum şu olacak etkisi aynı olur mu?herhangi bir fark olur mu? nedeni ise gerçekten telkinlerin faydasını görüyorum şimdi dinlediğim müzik türleri ile olduğu gibi etkisinin devam etmesini istiyorum. bu arada ikinci sorum ney de telkinleri duyuyorum ama doğada duymuyorum normal değil mi? duymasam da etkisi olur değil mi yardımlarınızı bekliyorum. |
Cevap: telkin müzikleri doğa,ney,klasik hakkında kısa bir soru bence önemli olan müzikten çok telkinlerin içeriği neyde biraz duraksama dönemleri oluo o yüzdn sözleri duyabiliyoruz sanırım nacizane fikirlerim bu şekilde paylaşmak istedim sağlıcakla kal =) |
Cevap: telkin müzikleri doğa,ney,klasik hakkında kısa bir soru Telkinlerin etkisinde herhangi bir farklılık olmaz. Farklı versiyonların konulmasındaki amaç da üyelerimizin rahat ettikleri müzik hangisiyse onu dinleyerek yararlanmalarıdır. Onun dışında telkinler subliminaldir. Dolayısıyla zaten duymamanız gerekmekte sözleri. Ritmotrans olarak hazırlandığı için bazı yerlerde ses yükselmeleri olabiliyor. Özellikle ney telkininde bu farkediliyor. Ancak duymaya çalışmayın. Müziğin sesini de fazla açmanıza gerek yok. Az da olsa duyabilmeniz yeterli. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:56 PM. |