![]() |
yetkili arkadaşlar 1 önerim var Sevgili moderetör arkadaşlar.Nickname ve mesaj skorlarımızın olduğu bölüme cinsiyet ve yaş bilgilerininde eklenmesini öneriyorum.Yorum yaparken çoğunlukla yaşın kaç olduğu ve cinsiyet tekrar tekrar soruluyor.Yorum yaparkende bu bilgiler önemli oluyor.Ben oldukça önemli buluyorum |
Cevap: yetkili arkadaşlar 1 önerim var size katiliyorum dogru düsünmüssünüz |
Cevap: yetkili arkadaşlar 1 önerim var Cinsiyet ve yaş bilgileri kişiye özel bilgiler..Herkes paylaşmak istemeyebilir.. |
Cevap: yetkili arkadaşlar 1 önerim var Başta mesajımda dediğim gibi bir konu hakkında yardımcı yorumlarda bulunurken sürekli sorulmak zorunda kalınıyor.Çünkü yorum cinsiyet veya yaşa bağlı olarak bambaşka yöne kayabiliyor.bayan ya da erkek olmanın çok farklı veya özel bir bilgi olduğunu düşünmüyorum şahsen :) Cinsel tercihimiz yada siyasi görüşümüz yazılsın demedim sonuçta :)) Neyse benimki sadece öneriydi.sevgiler.. |
Cevap: yetkili arkadaşlar 1 önerim var haklısınız... |
Cevap: yetkili arkadaşlar 1 önerim var sayın moderator dersen yeterli olur :P |
Cevap: yetkili arkadaşlar 1 önerim var ulu moderetörr.. :DD |
Cevap: yetkili arkadaşlar 1 önerim var hadi yaşş neysede cınsıyetin yazmasıını kesinlikle istememm .... hoş gerçi ben nıckımde isim kullanıyorumm ama başt abu forumu sevıpte yıllarca devam edecegımı dusunmedıgımden . degıştirme hakkımda bır kere oldugundaan bunu dah asonraya saklıorumm .... ama şimdiki aklım olsa kesınlıkle farklı olurduu |
Cevap: yetkili arkadaşlar 1 önerim var Alıntı:
Senin nick farklı bile olsa avatardan belli oluyor bayan olduğun.y789 |
Cevap: yetkili arkadaşlar 1 önerim var pekii acaba şöyle birşey olabilir mii..isteyen yaş ve cinsiyet bilgilerini üye olurken saklar..yani bildirmek istemeyenler..bende bilmenin faydalı olacağını düşünüyorum saklı kalma hakkı olarak tabiki.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:16 AM. |