Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   atakan beye serzeniş.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/615372-atakan-beye-serzenis.html)

ebubekir88 12-09-2010 05:02 AM

atakan beye serzeniş....

atakan bey eski bir tarihte sizden gittigidiyor aracılığı ile telkin aldım. telkinlerden çok memnunum faydasını gördüğümü düşünüyorum. ancak benim sizden ufak bi ricam olmuştu. gönderdiğiniz telkinlerin klasik müzik versiyonlarını da yollarmısınız demiştim. 2 tanesininkini yolladınız ama biri sorunlu çıktı. sizden rica etsem

hem telkinlerin klasik versiyonlarını hemde içeriklerini yollayabilir misiniz.
ismim ebubekir yanık. cevabınızı bekliyorum.

saygılar....

not: konu başlığını serzeniş dememin sebebi daha önceden birkaç kere telefonla istememe rağmen atakan beyin göndermeyi unutmasıdır :)

hayatimdegisti 12-09-2010 12:11 PM

Cevap: atakan beye serzeniş....

Konu ile ilgili olarak siparis @ hayatimdegisti.com mailine mail atarsanız kisa sürede ilgili konularin klasik müziklerini yapip gonderirim.

blue jaloon 12-09-2010 01:08 PM

Alıntı:

ebubekir88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767934)
atakan bey eski bir tarihte sizden gittigidiyor aracılığı ile telkin aldım. telkinlerden çok memnunum faydasını gördüğümü düşünüyorum. ancak benim sizden ufak bi ricam olmuştu. gönderdiğiniz telkinlerin klasik müzik versiyonlarını da yollarmısınız demiştim. 2 tanesininkini yolladınız ama biri sorunlu çıktı. sizden rica etsem

hem telkinlerin klasik versiyonlarını hemde içeriklerini yollayabilir misiniz.
ismim ebubekir yanık. cevabınızı bekliyorum.

saygılar....

not: konu başlığını serzeniş dememin sebebi daha önceden birkaç kere telefonla istememe rağmen atakan beyin göndermeyi unutmasıdır :)

mazur görmek lazim kardesim benim
yogunluktan ileri gelen durum söz konusu..
kendini atakanin yerine koy anliceksin saygilar.

hayko 12-09-2010 02:23 PM

atakan bey forum içinde mesaj yazmışsınız kaç gündür bana yaptığınız telkinin içeriğini beklemekteyim cevap ta yazmıyosunuz bari burdan cevaplayın ...

hayatimdegisti 12-09-2010 02:54 PM

Arkadaslar özellikle bu gibi konularda
siparis @ hayatimdegsti.com a isim hangi telkini aldiğiniz ve talebinizi belirtirseniz daha cabuk sonuc alinir.
Özel mesajla geldiği zaman içinde nik oluyor ve diğer mesajlarin arasinda kaybolabiliyor.
Size aldiğiniztelkine ek olarak bir telkin daha yapmistim.Diğer telkin ve içerik içinde dediğim gibi mail atin halledelim.

hayko 12-09-2010 06:49 PM

tamam atakan bey dediğiniz gibi mail attım cevabı beklicem iyi günler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 PM.