![]() |
Günlük Bölümündeki Konumu Güncellemek İçin Düzenle Butonu Yok ? Günlük Bölümündeki Konumu Güncellemek İçin Düzenle Butonu Yok ? Yardım Edin Nasıl Güncelliyecem Gümlügümü |
Cevap: Günlük Bölümündeki Konumu Güncellemek İçin Düzenle Butonu Yok ? "Düzenle" butonu için bildiğim kadarıyla belli bir aktiflik süresi var. O süre geçtikten sonra buton aktifliğini yitiriyor. Mesajınızı düzenlemek için de yeni mesaj yazmanız gerekiyor. "Flood" diye bir yasak da görmedim. Tabi yöneticiler daha iyi bilgi verirler. |
Cevap: Günlük Bölümündeki Konumu Güncellemek İçin Düzenle Butonu Yok ? ama olmazki ozaman bi çare bulsunlar |
Cevap: Günlük Bölümündeki Konumu Güncellemek İçin Düzenle Butonu Yok ? günlükte yazdıkalarını silmek mi istiyorsun..günlük neden silinir...?yukarda yazdıkarlarımı değiştirmek istiyorum aslında bunları yazmak isterdim de..o an hissetiklerini yazmışsın silmeyi istemen biraz garip..ama illa silcem diyorsan yöneticelere özel mesaj yaz silme vedeğiştirme yetkisi onlarda.. |
Cevap: Günlük Bölümündeki Konumu Güncellemek İçin Düzenle Butonu Yok ? ne silmesi kardeşim günlük hergğn güncellenir bunu hergün oraya yazarsın güncellemek için düzenle butonu yok diyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 PM. |