Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   Nick Değişim Talepleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/614511-nick-degisim-talepleri.html)

RimA Vita Perfetto 23-09-2011 10:15 PM

Cevap: Nick Değişim Talepleri

Zerynthia muhteşemsin..... :))

lanterna viridis 24-09-2011 11:38 PM

zerynthia eğer rimanın dediği gibi isimler yada nicklerde etkiliyse bende değiştirmek isterim...istediğim nick
lanterna viridis
saflık,özgürlük ve güçlü iradenin simgesi olarak kullanılırmış ,ışığın saflığı ve aydınlık manasında :))))
eskiciden daha iyi:)))

Işıldayan Safir 25-09-2011 06:23 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807588)
Zerynthia muhteşemsin..... :))

Teşekkür ederim canım. kiss3

Işıldayan Safir 25-09-2011 06:27 PM

Alıntı:

lanterna viridis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807631)
zerynthia eğer rimanın dediği gibi isimler yada nicklerde etkiliyse bende değiştirmek isterim...istediğim nick
lanterna viridis
saflık,özgürlük ve güçlü iradenin simgesi olarak kullanılırmış ,ışığın saflığı ve aydınlık manasında :))))
eskiciden daha iyi:)))

İsim analizlerine genel olarak çok önem verdiğim söylenemez. Yani harflerin enerjisine. Ancak anlamların enerjisine ben de inanıyorum ve benim kullanıcı adım da bunun bir ürünü canım.

İsteğin üzerine kullanıcı adın lanterna viridis olarak değiştirimiştir. Yeni nickinle giriş yapabilirsin. Nickinin hayatına girmesini istediğin anlamı katmasını dilerim.

Sevgiler. kiss3

lanterna viridis 25-09-2011 06:32 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807657)
İsim analizlerine genel olarak çok önem verdiğim söylenemez. Yani harflerin enerjisine. Ancak anlamların enerjisine ben de inanıyorum ve benim kullanıcı adım da bunun bir ürünü canım.

İsteğin üzerine kullanıcı adın lanterna viridis olarak değiştirimiştir. Yeni nickinle giriş yapabilirsin. Nickinin hayatına girmesini istediğin anlamı katmasını dilerim.

Sevgiler. kiss3

teşekkür ederim harikasın...

Fharmades 01-10-2011 02:10 PM

Bende nickimin degismesini isterim acaba nemesis olabilir mi

Işıldayan Safir 01-10-2011 02:16 PM

Alıntı:

bekir95 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808073)
Bende nickimin degismesini isterim acaba nemesis olabilir mi

nemesis ismi sistemde kayıtlı başka bir üye tarafından kullanıldığından isteğinizi gerçekleştiremiyorum.

Sevgiler. actionsmile

DiL_RU_BA 01-10-2011 02:20 PM

merhaba zerynthia,

bu siteye geldiğim ilk zamanlar çok karamsardım iyisini istesemde iyisini düşünemiyordum. artık olumlu adımlar attıkça hayatıma olumlu şeyler oluyor buda beni mutlu ediyor adımın umut olmasını istiyordum ama oda erkek ismi gibi geldi adımı DiLRuBA olarak değiştirebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler. sevgi ve ışıkla ve kucak dolusu umutla kal

Işıldayan Safir 01-10-2011 02:24 PM

DiLRuBA ismi sistemde kayıtlı başka bir üye tarafından kullanıldığından isteğinizi gerçekleştiremiyorum.

Sevgiler. actionsmile

Fharmades 01-10-2011 02:24 PM

Öyleyse Fharmades yaparmisiniz? :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 AM.