![]() |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Zerynthia muhteşemsin..... :)) |
Cevap: Nick Değişim Talepleri zerynthia eğer rimanın dediği gibi isimler yada nicklerde etkiliyse bende değiştirmek isterim...istediğim nick lanterna viridis saflık,özgürlük ve güçlü iradenin simgesi olarak kullanılırmış ,ışığın saflığı ve aydınlık manasında :)))) eskiciden daha iyi:))) |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Alıntı:
|
İsteğin üzerine kullanıcı adın lanterna viridis olarak değiştirimiştir. Yeni nickinle giriş yapabilirsin. Nickinin hayatına girmesini istediğin anlamı katmasını dilerim. Sevgiler. kiss3 |
|
Cevap: Nick Değişim Talepleri Bende nickimin degismesini isterim acaba nemesis olabilir mi |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri merhaba zerynthia, bu siteye geldiğim ilk zamanlar çok karamsardım iyisini istesemde iyisini düşünemiyordum. artık olumlu adımlar attıkça hayatıma olumlu şeyler oluyor buda beni mutlu ediyor adımın umut olmasını istiyordum ama oda erkek ismi gibi geldi adımı DiLRuBA olarak değiştirebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler. sevgi ve ışıkla ve kucak dolusu umutla kal |
Cevap: Nick Değişim Talepleri DiLRuBA ismi sistemde kayıtlı başka bir üye tarafından kullanıldığından isteğinizi gerçekleştiremiyorum. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Öyleyse Fharmades yaparmisiniz? :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 AM. |