![]() |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Bu siteye ilk üye olduğumda hayatım değişsin istiyordum bu yüzden nickim hayatimdegissin oldu :) Şuan hayatım değişmiş durumda ve nickim biraz negatif kaldı :) Bu yüzden değiştirmek istiyorum :) fakat aklımda yeni bir nick yok :) Biraz değişik olucak ama eğer sizin içinde uygunsa nickimi sizin belirlemenizi istiyorum :)))))) |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Sizin adınıza böyle bir seçim yapamayız. Mutlaka vardır. Mesela benim nickim önceden WaMPiReLLa'ydı. Daha sonra değiştirme sebebim adımın enerjisini değiştirmek istememdi. Özgürleşmek, tüm isteklerimi gerçekleştirebilmek, kısacık yaşamlarımıza hayatın tüm güzelliklerini sığdırabilmek için bir kelebek türünü nickim olarak seçtim. Hayatıma güzellikler kattı tabii ki bu. Siz de bu tür niyetlerinize ve olmasını istediklerinize göre sembol niteliğinde güzel enerjili bir nick araştırabilirsiniz. Biz de seve seve değiştiririz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Merhaba, Ben de nickimi değiştirmek istiyorum... mümkünse : Sokak Lambası Şimdiden teşekkürler....smil56 |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Alıntı:
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Zahmet olmazsa nickimi azmin zaferi olarak değiştir misiniz?Allah razı olsun. |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Kullanıcı adınız isteğiniz üzerine azmin zaferi olarak kayıt edilmiştir. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri merhaba ben kullanıcı adımı ozo olarak değiştirmek istiyorum teşekkürler |
Cevap: Nick Değişim Talepleri FROZENROSE olsun istiryorum nickimin |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri nickimin davut olarak değiştirilmesini istiyorum.şimdiden teşekkürler.. |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Benimkide Murat olabilir mi? :)))) teşekkürler |
Cevap: Nick Değişim Talepleri sevgili yöneticim. benim de nickim değişebilir mi.?? RimaNeNdo olabilir mi.??? |
Sevgiler. actionsmile |
Sevgiler. actionsmile |
Sevgilerimle. actionsmile |
Sevgiler. actionsmile |
|
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri sevgili Zerynthia ben nickimi takrar değiştirebilir miyim.?? sonradan farkına vardım ki nickler bile enerjimizi çalıyor.. ve rimanendo ismini çok sevdiğim halde artık kullanmamaya karar verdim. rima vita perfetto olmasını istiyorum.. mükemmel yaşam anlamına geliyor.. rima yı saymazsak:))) rima kafiye anlamına geliyor.. ÇOK ÇOK rica ediyorum RimA Vita Perfetto olarak değiştirir msiin.?? bi daha da değiştirmek istemiyorum :) |
Kullanıcı adın RimA Vita Perfetto olarak değiştirildi. Yeni nickinle giriş yapabilirsin. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Zerynthia muhteşemsin..... :)) |
Cevap: Nick Değişim Talepleri zerynthia eğer rimanın dediği gibi isimler yada nicklerde etkiliyse bende değiştirmek isterim...istediğim nick lanterna viridis saflık,özgürlük ve güçlü iradenin simgesi olarak kullanılırmış ,ışığın saflığı ve aydınlık manasında :)))) eskiciden daha iyi:))) |
|
İsteğin üzerine kullanıcı adın lanterna viridis olarak değiştirimiştir. Yeni nickinle giriş yapabilirsin. Nickinin hayatına girmesini istediğin anlamı katmasını dilerim. Sevgiler. kiss3 |
|
Cevap: Nick Değişim Talepleri Bende nickimin degismesini isterim acaba nemesis olabilir mi |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri merhaba zerynthia, bu siteye geldiğim ilk zamanlar çok karamsardım iyisini istesemde iyisini düşünemiyordum. artık olumlu adımlar attıkça hayatıma olumlu şeyler oluyor buda beni mutlu ediyor adımın umut olmasını istiyordum ama oda erkek ismi gibi geldi adımı DiLRuBA olarak değiştirebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler. sevgi ve ışıkla ve kucak dolusu umutla kal |
Cevap: Nick Değişim Talepleri DiLRuBA ismi sistemde kayıtlı başka bir üye tarafından kullanıldığından isteğinizi gerçekleştiremiyorum. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Öyleyse Fharmades yaparmisiniz? :) |
Kullanıcı adınız Fharmades olarak değiştirilmiştir. Yeni nickinizle giriş yapabilirsiniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri yaa üzülmedim dersem yalan olur peki DiL_RU_BA olabilirmi çizgi falan koyunca? |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri hızınıza hayran kalmadım dersem yalan olur teşekkür ederim :)) |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Ben teşekkür ederim. :) Sevgiler. kiss3 |
Cevap: Nick Değişim Talepleri selam benim nikimide benözgürüm olarak değiştirirmisiniz |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Nick Değişim Talepleri sevgili zerynthia ne kadar nicikimi sevsemde arkadaşlar bana hitap ederken zorlanıyorlarmış:))) mümkünse geronimo olarak değişebilir mi??? |
Cevap: Nick Değişim Talepleri MarEspEraNZa rica ediyorum actionsmile şimdiden teşekkür ederiz... 956k |
Cevap: Nick Değişim Talepleri Merhaba arkadaşlar, Aradan epey vakit geçmiş. Artık foruma az giriyorum biliyorsunuz ki. Değişim taleplerinizi onay verdiğiniz takdirde gerçekleştireceğim. Karışıklık olmasın. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM. |