Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   Günlükler Konusunda... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/5963-gunlukler-konusunda.html)

umut_84 15-04-2008 05:51 PM

Günlükler Konusunda...

İyi günler. Günlükler konusunda bir önerim olacaktı. Günlükler sadece üyelerin görebileceği şekilde ayarlanabilir mi acaba?

shamanic 15-04-2008 07:54 PM

Ynt: Günlükler Konusunda...

y789 o zaman biz nasıl size gelip misafir olucaz umutcum..

buradaki günlüklerin amacı değişim ve gelişim aşamalarınızı bizlerle paylaşabilmeniz
sizden sonra gelecek dostlara yararlı izler bırakabilmeniz..
değişim sürecinde yaşadıklarınızı ve içinizde yük olarak taşıdıklarınızı
sayfalarımıza bırakıp herkes ile paylaşarak hafiflemeniz.. thumbsanim

özellikle günlük açan arkadaşları daima tek tek tebrik edip teşekkürlerimi sunmamdaki amaç
bu cessareti kendilerinde bulmuş olmaları..
açık yüreklilikle yaşadıklarının sorumlulularını alarak tüm ile paylaşacak güveni yaşıyor olamalarından dolayı..

sende bu yürekli arkadaşlarımızın grubunda olduğun için tekrar teşekkür ederim.. ark5

yoksa hepimiz bir word dosyasına yazar birde şifre koyar birde dosyayı görünmez yapar çıkarız işin içinden pc05 sevincli

sevgiler.. kiss3

hayalayaz 15-04-2008 11:26 PM

e tamam biz gelmeyelim o zaman buraya.küselim umut bizi istemiyor..çok küstüm işte hih33

defduru 16-04-2008 12:21 AM

aaaaaaa Hayal ablam sizsiz olurmu?????
Günlüklere sevgili dostlarımızın yazıları renk katıyor ve bizlerin göremediği veya atladığı yerleri görmemizi sağlıyor. Ben misafirlerimi çok çok seviyorum ark5

meninje 16-04-2008 01:47 AM

Aşk olsun umutcum yaa.. Sen tasalanma biz şöyle bir köşeye kıvrılır dururuz. Sen bizi yok say kardeşim rahat ol y789

hayatimdegisti 16-04-2008 01:58 AM

Sanıyorum Umut bey'in önerisi yanlış anlaşıldı.Sitemize günde 3000 den fazla kişi giriyor.Bunlardan 500 tanesi üye geri kalanı ziyaretçiler.Umut bey günlükler dışarıdan gelen üyelikleri olmayan kişilere açık olmasın demiş.
Bu teknik olarak mümkün.Ancak google'dan arama yolu ile gelen ziyaretçiler belkide sizlerin günlüklerinizde geçen bir kelimeyi arayarak siteye ulaşabiliyorlar.İçeriği kapatırsak bu mümkün olmayabilir.

umut_84 16-04-2008 08:04 AM

shamanic, hayal ablacığım ,meninje ,defduru değerli arkadaşlarım sizsiz olur mu? Ben sizlerle paylaşıyorum. Atakan bey ne demek istediğimi anladı. Forumumuzun üyelerinin görebilmesini istiyorum sadece. Siz yabancı değilsiniz. Google ile gelenler yabancı. Ama olmasada olur boş verin. Okumak isteyen üye olup da okur sonra tekrar girmez. Veritabanında boşuna kayıt olarak kalır. Karar Atakan bey'in.

hayalayaz 16-04-2008 11:42 AM

aa34 aa34 aa34 umutcuğum, bende şaka yapmıştım zaten..kapıdan kovsan bacadan girerim... aa34 aa34 aa34

meninje 16-04-2008 01:43 PM

Alıntı:

umut_84 Nickli Üyeden Alıntı
shamanic, hayal ablacığım ,meninje ,defduru değerli arkadaşlarım sizsiz olur mu? Ben sizlerle paylaşıyorum. Atakan bey ne demek istediğimi anladı. Forumumuzun üyelerinin görebilmesini istiyorum sadece. Siz yabancı değilsiniz. Google ile gelenler yabancı. Ama olmasada olur boş verin. Okumak isteyen üye olup da okur sonra tekrar girmez. Veritabanında boşuna kayıt olarak kalır. Karar Atakan bey'in.

Atakan bey haklı ama bu konuda. Bir uğrayayım diye gelipte sitenin müdavimi olan onlarca kişi vardır, olacaktırda. Bize de onlar lazım. varsın boşuna kalsın isimleri diğerlerinin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 PM.