![]() |
stress selamlar bir ricam olacak çok stressli bir işim var çok gergin bazen keman teli gibi olduğumu hissediyorum gerginlikten stressten kurtulma yolu vemı acaba bununla ilgili bir telkin varsa ve ulaşabilirsem buna çok sevinirim iyi çalışmalar |
Ynt: stress merhabalar.. hoşgeldiniz.. ego ve suçluluk u dinleyerek başlayın isterseniz daha sonra kendine güven i ekleyerek devam edin.. kendinize ; zihinsel, ruhsal ve bedensel olarak denge içerisindeyim.. kendimi ve yaşamımda olanları affediyorum.. sevgi ve huzur içerisinde yaşıyorum.. diyerek olumlama yapın.. telkin içeriklerinden de anlaşılacağı gibi genel olarak huzurlu, mutlu ve sağlıklı yaşam için doğru davranışları elde etmemiz üzerine tasarlanmıştır.. rehber bölümümüzü inceleyerek dinlemeye başlayın dilerseniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ değişimlerinizi bizlere aktarırsanız seviniriz hismiley |
Ynt: stress slm suçluluk duygusu için olanı dinliyorum hergün ego güclendiriciyide henüz birşey yok 4897 bekliyorum gelişmlerden haberdar ederim ilginiz için teşekkür ederim blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:08 PM. |