![]() |
foruma girmekte değilde başka sorun yaşıyorum... kendi profilimi sık kullananlar listesine eklediğim için halen girebiliyorum siteye ama başka pc den ya da yeni sayfa açtığımda giremiyorum şifreniz yanlış diyor ama doğru dusun giremiyorum şifremi unttm dedim şifrem mail kutuma gelsin diye ama böle bir üye yok diyor nasıl oluyor anlamadım kafam karıştı yardımcı olursanız mutlu olurum hismiley |
Ynt: foruma girmekte değilde başka sorun yaşıyorum... dusun hımm canım benim bu konu bizi aşar... girlhaha atakan bey mutlaka görüp gerekli cevabı verecektir.. pc05 şu anda online gözükmüyor ama onun için biraz daha beklemen gerekecek... ark5 bende merak ettim şimdi... 4897 |
Ynt: foruma girmekte değilde başka sorun yaşıyorum... Alıntı:
Sorun devam ederse lütfen bildiriniz. |
Ynt: foruma girmekte değilde başka sorun yaşıyorum... benimde basima gelmisti, baskasinin bilgisayarindan girmeye calistigimda uye degilsiniz ya da sifre yanlis diyordu, sonra baska bir gun yine denedim ve bu sefer acildi, garip di mi?? ama kendi bilgisayarimda da gecen gun giris yapmami istedi, oysa ben sayfayi ve sifremi kayit etmistim!!! neyse olabilir diyorum ve de takmiyorum herkese iyi gunler cat3500 |
Ynt: foruma girmekte değilde başka sorun yaşıyorum... dün girebilmiştim bugün tekrar giremedim umarım düzelir tşkrler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 PM. |