Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   sitemiz hakkında bir istek ! ciddiyeti konusunda (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/12244-sitemiz-hakkinda-bir-istek-ciddiyeti-konusunda.html)

bigci 04-08-2008 04:39 AM

sitemiz hakkında bir istek ! ciddiyeti konusunda

simdi site sakin abalarım abilerim ve kardeslerim

biz reel hayatta hep abi abla kardes kanka kuzen olduk ama söyle forumun geneline bakılırsa .

hoppp brader aloooooo kanka canka gardas kardeş abla hanım alooooo lannn lunnn sittttttttt
baksana felan fişman gibi laflara rastlarsınız
gelin bu laflarla site dahada bassitlesmesin sizden cok ufakbi şey istiyorum cok seymi istiyorum
signatur yani bilinen adıyla imzamıza adımızı soy adımızı nerden oldugumuzu ve dogum yılımızı yazalım
misal
serkan karabulut 1984 ankara kücücük bişey bak ben bunu simdi imzama ekliyoırum örnekk ben sitede tas çatlasın 5 kişinin adını biliyorum
hayalayaz nickinde var shmanic özelden sordum ! mustang günlügünde yazıyodu ama kızının adı ne bilmiyorum
sitemizin üstadları senemce adı ne bilmiyorum senem olabilir supeliyim redflovers bilmiyorum adını hatta nerden onu dahi bilmiyorum :P
lier :D bilmiyoruma dını nerden onuda bilmiyorum

işte ufak bi şey rica ediyorum cok seymi istiyorum hem birbirimizi iyide tanımıs oluruzu illa herkez dogum tarihini söylemek istemeye bilir özellikle bayanlar ama en azından adımızı yazarsak birbirimizi tanımıs oluruz diye dusunuyorum ben !

MuminOKAN 04-08-2008 09:25 AM

Ynt: sitemiz hakkında bir istek ! ciddiyeti konusunda

asker künyemizin fotoğrafını koysak?? dusun

isimlerimizi bilmek çok mu önemli serkancım... ???

önemli olan paylaşmak ve bilgilerden, tecrübelerden faydalanmak.
isme gerek yok diye dşünüyorum. ben sarı çizmeli memet ağa.. dünyadan herhangibiryerden ve nitekim anlaşabiliyoruz. aynı dili konuştuğumuz için.
yani benim fikrim bu...

dediğine de hak vermiyor değilim. fakat burası, internette dolaşan herkesin bir şekilde girebileceği bir yer. ve internet ortamını iyi de biliyorsun.
buradaki kimse art niyetli değil ama dışarıdan gelcek birinin art niyetli olmadığını bilemeyiz. ve bu şekilde 4 faktör insanların başına büyük sorunlar açmasına sebebiyet verebilir, yani isim, soy isim, doğum yılı ve memleket bilinmesi bu insanların işine gelir.

şimdi lütfen sende imzandan adını, soyadını, doğum yılını ve memleketini kaldır. ark5

sağlıcakla ve ışıkla...

bigci 06-08-2008 04:10 PM

Ynt: sitemiz hakkında bir istek ! ciddiyeti konusunda

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
asker künyemizin fotoğrafını koysak?? dusun

isimlerimizi bilmek çok mu önemli serkancım... ???

önemli olan paylaşmak ve bilgilerden, tecrübelerden faydalanmak.
isme gerek yok diye dşünüyorum. ben sarı çizmeli memet ağa.. dünyadan herhangibiryerden ve nitekim anlaşabiliyoruz. aynı dili konuştuğumuz için.
yani benim fikrim bu...

dediğine de hak vermiyor değilim. fakat burası, internette dolaşan herkesin bir şekilde girebileceği bir yer. ve internet ortamını iyi de biliyorsun.
buradaki kimse art niyetli değil ama dışarıdan gelcek birinin art niyetli olmadığını bilemeyiz. ve bu şekilde 4 faktör insanların başına büyük sorunlar açmasına sebebiyet verebilir, yani isim, soy isim, doğum yılı ve memleket bilinmesi bu insanların işine gelir.

şimdi lütfen sende imzandan adını, soyadını, doğum yılını ve memleketini kaldır. ark5

sağlıcakla ve ışıkla...

saygı duyarım fikrine mumincim ben burda birbirimizi tanımamız acısında örnegin her hangi bi postta birine hitaben bi şeyler yazarken adıyla hitap etmek biçiminden bahsediyorum dedigin dogru buz degil 1998 yılından beri cyberalemdeyim gizlilik ön planda neyse boş ver o zaman :p

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 PM.