![]() |
telkin ile müziği ayırmak istiyorm bunu denemiş olan arkadaşlar bir program önerirse sewinirm hernekadar güvenilir olduunu okusamda insann kndinn görmesi daha farklı olur ve kafasnda şüphe kalmadn yoluna dewam eder.. |
Ynt: telkin ile müziği ayırmak istiyorm arkadaşa katılıyorum.ayrıca telkinleri kendi istediğimiz bir müzikle birleştirebilirmiyiz.çünkü sürekli aynı şeyleri dinlemek sıkıcı oluyor.böyle bir imkanımız varsa sıkıldığımız zaman farklı bir müzik kullanırız diye düşünüyorum... |
Ynt: telkin ile müziği ayırmak istiyorm Arkadaşlar dinlediğiniz telkinli mp3 lerin telkin metinleri sitede verilmiştir.Onları okuyarak ne telkin aldığınızı öğrenebilirsiniz.Ayrıca neden başka müziklere yüklemek istiyorsunuz ki sevdiğiniz bir müzikle aynı anda dinleyebilirsiniz sıkılmamak açısından. |
Ynt: telkin ile müziği ayırmak istiyorm scriptlerin sitede olduğunu biliyorum fakat gerçekten burda yazan telkinler mi okunuyor yoksa kandırılıyormuyuz nerden bileceğim.ben sadece emin olmak istiyorum.ego&suçluluk vs.. diye bilinçaltımıza daha farklı şeylerin yüklenmediği ne malum??? buarada kimse alınmasın.ben sitede yazanların doğruluğuna inandım ve telkinleri dinliyorum 3 gündür.amacım sadece içimin daha rahat olması. sevdiğiniz bir müzikle aynı anda dinleyebilirsiniz demişsiniz fakat benim öncelikli tercihim sadece bir tane müzik dinlemek ve bunun için böyle bir imkanımız varmı diye sordum..eğer bunun bir programı fln varsa telkini başka bir müziğe eklemek zor bir işlem olmasa gerek.. saygılar... |
Ynt: telkin ile müziği ayırmak istiyorm Alıntı:
bilgisayara 2 tane farklı player programı yükleyip aynı anda açarak birisinde telkinin su sesi versiyonu çalarken diğerinde ise sevdiğimiz müzik çalabilir..ben de eskiden bu soruyu sormuştum ve bunu tavsiye etmişlerdi...ve şimdi uyguluyorum.. |
Ynt: telkin ile müziği ayırmak istiyorm fakat ben bu telkinleri genelde mp3 playerımda dinliyorum(gece yatarken,trafikte,dışarda...) mp3 playerda da 2tane müzik aynı anda açılmıyor.ayrıca bilgisayarda da ÖNCELİKLİ tercihim sadece bir tane müzik dinlemek dedim...eğer böyle bir lüksüm varsa neden 2 farklı playerda dinleyeyim? |
Ynt: telkin ile müziği ayırmak istiyorm telkinler bence doğru ,bir tuhaflık yok.Öyle olsaydı olumlu değişmeler gösteremezdik sanırım;ama kendi istediğin müziklerle telkini birleştirmek istiyorsan bunun için programlar var istersen google dan arattırıp, indirip ,yapabilirsin. |
Ynt: telkin ile müziği ayırmak istiyorm bu siteye üye olmak ve mp3'leri dinlemek tamamen kişilerin serbestisine bağlı.. yani üye olma zorunluluğu yok, müzikleri dinleme zorunluluğu yok.. burasi sosyal içerikli ve bağımsız bir site; forum da öyle.. telkin içeriklerine şüphe ile yaklaşmanın yersiz olduğunu düşünüyorum.. forumda yazılanları okumak bile şüpheleri ortadan kaldırmak için yeterlidir.. buradaki üyelerin yaşadıkları deneyimleri okumanızı tavsiye ediyorum.. göreceksiniz ki, insanlar burada büyük yüzdelerle fayda sağlıyor.. fayda göremeyenler ise(en azından bir süre) sadece nötr kalıyor.. ben bugüne kadar '' zarar gördüm '' diyene rastlamadım.. kendi adıma söyleyeyim: mp3' leri faydası olacağına inanarak dinlemeye başladım ve pozitif etkilerini gördüm; bu durum zaten şüphe duygularını ortadan kaldırmaya yetiyor ki zaten benim hiç şüphem yoktu... başta da söylediğim gibi: faydası olacağını düşünerek dinleme serbestisi olduğu gibi, zararı olacağını düşündüğünüz takdirde dinlememe serbestisi vardır.. ama şunu açıkça belirtebilirim: faydasını gören tüm üyeler gibi ben de faydasını gördüm ve görmeye de devam ediyorum.. hiç şüpheniz olmasın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 AM. |