strongman | 28-03-2012 03:13 PM | telkinlerin etki etmesi için farkındalık... arkadaşlar ben yaklaşık 18 aydır telkinleri dinliyordum negatif düşünceler ve geçmişten düşünceler aklıma geldiğinde hemen düşüncemi başka yere yöneltiyordum ama sonradan anladım ki o düşünceler belli bir zaman dan sonra birikiyor ve bizi çıkmaz bir bunalıma sokuyor o zamandan sonra telkinlerin telkinlerde etki etmiyor meditasyon ,eft ve diğer uygulama yöntemlerini uyguladıysamda beni geçici bir süreliğine iyi hisettiriyordu daha çok olayın içine giriyordum ve o negatif düşünce aklımda daha da büyüyordu ta ki farkındalığı öğrendikten sonra yaklaşık 10 gündür farkındalığı uyguluyorum ve telkinleride beraberinde dinliyorum etkisini gene ilk baştada ki gibi hissetmeye başladım ,farkındalık yaptığımızda düşünceleri izliyoruz ve siliyoruz onları, onlardan kaçmıyoruz onlardan kaçtıkça farklı bir kılığa bürünüp gene önümüze çıkarlar.benim şahsim düşüncem bu bilmiyorum diğer arkadaşlar hangi yöntemleri kulanıyorlar ve ne kadar verim alıyorlar ama size tavsiyem bir düşünce aklınıza geldimi yorum yapmadan izleyin ve artık o düşünce silinip gidiyor bi daha aklınıza gelmiyor... |