Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   Ya gerçekten durumumuz vahimse..? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/618828-ya-gercekten-durumumuz-vahimse.html)

varonburak 08-06-2011 01:20 AM

Ya gerçekten durumumuz vahimse..?
 
Şimdiye kadar çok şey yaşadık.. çok şey gördük.. bazı oyunların sonuna geldik bazılarını kazandık bazılarını kaybettik..

Ama şimdi.. ?

Şimdi gerçekten kötü durumdaysak.. Şimdi gerçekten(gerçekten) melankoliksek ve bunu hakkıyla yaşıyorsak yani yaşamak için gerçekten mantıklı bir sebep varsa. İçimizde koca bir yılın yoğun duygu birikimi varsa ve bu en son gelen darbede çabası olmuşsa.. Yani demek istediğim gerçekten kötü bir durumdaysak iki arada bi derede kalmışsak... ağlamışsak.. başımız sıkışmışsa artık ilginç rüyalar görüyorsak.. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsek hayattan iyice soğmuşsak.. Ve artık Oyun Btimişse Sonuna Gelmişsek Bazı Şeylerin.. cat56

YouTube - ‪Sagopa Kajmer - Ben Hüsrana Komşuyum | orjinal klip‬‏ En bunu dinliyorum sizinle paylaşmak istedim (: Ne dinliyorsunuz ne yapıyorsunuz bu durumda olan başkaları varmı benim gibi.. ?

sweeet 08-06-2011 01:32 AM

Cevap: Ya gerçekten durumumuz vahimse..?
 
Oradan taşınmalısın :)) Ben olumsuz şarkı dinlemeyi bıraktım. Neşeli, ve pozitif şarkılar dinlemek en iyisi...

sweeet 08-06-2011 01:39 AM

Cevap: Ya gerçekten durumumuz vahimse..?
 
Her oyunun bitimi yeni bir oyuna başlamak için güzel bir fırsattır.

Ağlamak istiyorsan da ağla içindekiler de gözyaşları ile beraber aksın gitsin. Sen iyi olmayı seç, kazanmayı seç ki bu durumu bu ruh halini düzeltebilesin. He olur ama insan bazen istiyor eski günlere özlem illa melankoliyi yaşayacaksan kendine limitli bir zaman ver max 1 gün olsun örneğin. Vur dibine ama yarın yeniden başlamak o melakolik günü unutmak şartıyla. Kendine söz ver o ruh halini yaşadıktan sonra kenine çeki düzen vereceğine.

Bunu yapma kendine... 1 gün çok bile :))

Eskiden çok melankolik bir insan olarak diyebilirim ki melankoli bağımlılık yapar. Neden bu kadar arabesk müzik seven var sanıyorsun. Bir de vazgeçilmeyen şarkılar yok mu ahh arabesk(her türlü müzik dinlerim de melankoliye en yakını o tür gibi geliyor bana). Ah bu şarkıların gözü kör olsun... Hemen alıverir seni o ruh hali içine hemen sızıverir bilinç altına :)

Adını gördüm ya dinlemekten bile tırstım o şarkıyı :D hüsrana olamam komşu falan mutluluk, neşe yanıma gelsin

Sağımda mutluluk solumda neşe :D

pinky9 11-09-2011 03:03 PM

Cevap: Ya gerçekten durumumuz vahimse..?
 
sagopa kajmer benim lise yıllarımı mahvetti yaa:D onu dinleye dinleye pesimist biri olup çıktım. 2 senedir hiç dinlemedim bile ,dinlemeyin,dinletttirmeyin :)

sweeet 11-09-2011 04:23 PM

Cevap: Ya gerçekten durumumuz vahimse..?
 
Bilinçli olmalı ne dinlediğimize ne izlediğimize çok dikkat etmeliyiz bence. Eskiden bilmiyorduk da dinliyorduk. Şimdi ruh halimizi kötü etkilediğini bile bile bu tür olumsuz mesajlardan mümkün olduğu kadar uzak durulmalı diye düşünüyorum. Sadece düşünmekle de kalmıyorum denk geldiğimde direk değiştirmeye çalışıyorum. :)

varonburak 12-09-2011 12:54 AM

Cevap: Ya gerçekten durumumuz vahimse..?
 
Haklısınız bende farkettimde son zamanlarda pek depresif olmadığım için sagopa dinlemedim, Haklısınız :)

DiL_RU_BA 12-09-2011 01:34 AM

Cevap: Ya gerçekten durumumuz vahimse..?
 
Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800074)
Oradan taşınmalısın :)) Ben olumsuz şarkı dinlemeyi bıraktım. Neşeli, ve pozitif şarkılar dinlemek en iyisi...


olumsuz olan şarkılar bile çok etkiliyor insanı ben bunu farketmeden önce komple şarkı dinlemeyi bıraktım. hatta bi ara bana fazlalık geliyordu şarkı dinlemek. dinlenmede geçirdim sonra olumsuz şarkılardan kaçar olmuşum meğer ben olmsuzluktan kaçıyyormuşum kendimi anlayınca şimdi olumlu şarkıları seçiyorum yani bende bıraktım tüm olumsuz olan herşeyi Allahın izniyle. en iyisini yapmışsız neşeli cıvıl cıvıl olmak pozitiflik en güzeli ;)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.