Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   En Az Çaba Kuralı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/618746-en-az-caba-kurali.html)

Işıldayan Safir 27-05-2011 05:48 PM

En Az Çaba Kuralı
 

Doğanın "zekâsı" işlevlerini en az çabayla yerine getirir... Kaygısızca, uyum içinde ve sevgiyle. Otlar büyümeye çalışmazlar, sadece büyürler. Balıklar yüzmeye çalışmazlar, sadece yüzerler. Hareketleriniz sevgi tarafından yönlendirildiğinde en az çaba harcanır; çünkü doğa, yaşamını sevgi enerjisiyle sürdürür. Egoya önem vermek çok fazla enerji tüketir.

"En Az Çaba" Kuralının Uygulanması

A. "Kabul etme"yi uygulayacağım. Bugün, insanları, durumu, şartları ve olayları olduğu gibi kabul edeceğim. Bu anın olması gerektiği gibi olduğunu biliyorum, çünkü bütün evren olması gerektiği gibi...

B. İçinde bulunduğum durumun sorumluluğunu kabul edeceğim. Sorumluluk almanın, içinde bulunduğum durum için hiç kimseyi ve hiçbir şeyi suçlamamak olduğunu biliyorum.

C. Görüşlerimi savunmak alışkanlığından vazgeçeceğim. Başkalarını benim görüşlerimi kabul için ikna etmeye çalışmayacağım. Bütün görüşlere açık olacağım ve hiçbir görüşe kaskatı bağlı olmayacağım.

Deepak Chopra


gunesim 30-05-2011 10:59 AM

Cevap: En Az Çaba Kuralı
 
güzeldi. paylaşımın için teşekkürler.

sweeet 04-06-2011 02:53 AM

Cevap: En Az Çaba Kuralı
 
" Görüşlerimi savunmak alışkanlığından vazgeçeceğim. Başkalarını benim görüşlerimi kabul için ikna etmeye çalışmayacağım. Bütün görüşlere açık olacağım ve hiçbir görüşe kaskatı bağlı olmayacağım."

Karşımızdakine istediğini düşünme özgürlüğü vermek bizi de kendi düşüncelerimizde özgürleştirir. O da bize aynı hakkı tanır. En azından tanımalı! :)


sweeet 26-10-2013 10:35 PM

Cevap: En Az Çaba Kuralı
 
Güncelleme.

chees19 04-12-2014 07:21 PM

Cevap: En Az Çaba Kuralı
 
TEŞEKKÜRLER


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.