Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   Olumlu Düşünememe! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/618114-olumlu-dusunememe.html)

Iscream 24-03-2011 02:30 PM

Olumlu Düşünememe!

Merhaba herkese,

Foruma yeni üye oldum
, birkaç saat önce... Telkin müziklerini indirdim ve dinlemeye başladım. Benim sorunum şu ki, sürekli endişeli ve gerginim. Hayatımda bir takım maddi kaynaklı problemler var, bu yüzden endişelerimi bir türlü sonlandıramıyorum, herşeyi akışına bırakamıyorum, sürekli endişeli ve gergin olduğumdan kafamdan birçok negatif düşünce geçiyor ve etrafıma da negatif enerji yayıyorum. Bu sürekli endişeli ve huzursuz ruh halinden kurtulamıyorum. Forumdaki birçok konu ve başlıkları okudum, olumlu düşünmeye çalıştım ama olmuyor. Telkinlerin işe yaramasını umuyorum. Bunun dışında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. Fikri olan var mı?

4897

nlg 24-03-2011 02:49 PM

Cevap: Olumlu Düşünememe!

music45canım senin anlattıklarının hepsini bende yaşadım bu siteye girmen demek zaten olumlu duşünmeyi başara biliceksin demek ben iki ay önce başladım telkinleri dinlemeye cok caresizdim olumsuzdum şimdi geldigim noktaysa cok farklı daha pozitifim olumsuzluga konsanre olmuyorum aklıma gelmiyor degil olumsuzluk fakat hemen pozitif duşunmeye başlıyorum bende bir iki günde etkisini gösterdi umarım sendede iyi yönde sonuç veriir ki veriyor her şey umdugundan daha güzel olsun sevgiyle kalO0

aprilrose 24-03-2011 02:52 PM

Alıntı:

Iscream Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794213)
Merhaba herkese,

Foruma yeni üye oldum
, birkaç saat önce... Telkin müziklerini indirdim ve dinlemeye başladım. Benim sorunum şu ki, sürekli endişeli ve gerginim. Hayatımda bir takım maddi kaynaklı problemler var, bu yüzden endişelerimi bir türlü sonlandıramıyorum, herşeyi akışına bırakamıyorum, sürekli endişeli ve gergin olduğumdan kafamdan birçok negatif düşünce geçiyor ve etrafıma da negatif enerji yayıyorum. Bu sürekli endişeli ve huzursuz ruh halinden kurtulamıyorum. Forumdaki birçok konu ve başlıkları okudum, olumlu düşünmeye çalıştım ama olmuyor. Telkinlerin işe yaramasını umuyorum. Bunun dışında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. Fikri olan var mı?

4897

Olumsuz düşünmeyi öğrenen beyin, olumlu düşünmeyi de öğrenebilir.

Bilinçaltınız bugüne dek depoladıklarını, şu an hayatınızda tezahür ettiriyor. Ne depoladığı ise ortada... Sadece endişe, korku ve sıkıntı. Güzel haber şu, bugünden sonra bilinçaltınıza sadece mutluluk, umut, huzur ve neşe ekin, sonrasında da bu güzel duyguları biçin.

Peki bu nasıl olacak diye sorduğunu duyar gibiyim. Elbette kötü düşünceleri kafanızdan atarak. Düşüncelerinizin kalitesinden sorumlu hissedin kendinizi. Hepsinin teker teker farkında olun, seçin onları. İşinize yaramayanları hemen anında yok edin.

Hepimiz düşüncelerimizin düşünürleriyiz ve düşüncelerimizden sorumluyuz.

Sonuç itibariyle öncelikle düşüncelerinizin farkında olarak işe başlayın.

Sonrasında şu olumlamayı hayatınızın bir parçası haline getirin

"Ben her zaman sağlık, neşe, huzur ve mutuluk içindeyim."

Buna bilinçaltınız tamamen inanana kadar söyleyin. Bunun için öngörülen 21 gündür. Bu sürenin sonunda mutsuzluğunuzun devam ettiğini fark ederseniz, ümütsizliğe kapılmayın siz 1 ay yapın, gerekirse 2 ay yapın.

Bu olumlamları söylerken, mümkün olduğunca bedeninizi gevşetin (zihin ve beden birlikte çalışır çünkü) gevşemiş bir beden, gevşemiş bir beyin demektir, bu da olumlamaların bilinçaltına nüfuz etmesini kolaylaştıracaktır.

Aynı zamanda olumlamaları söylerken buna inanarak ve tüm mutluluk kelimelerini her bir hücrenizde hissederek tekrarlayın.

Muhteşem sonuçlar alacağınızdan eminim.

Kolay gelsin.

Berilce 24-03-2011 03:08 PM

Merhaba,
Olumsuz düşünmeye bazen birlikte yaşadığınız insanların size olan etkileri de neden olabiliyor,
aile ilişkileri v.s. Mesela benim oldukça olumsuz düşünen bir annem var,
her şeyin önce olumsuz yanını görür, tabi onu seviyorum ama onu ve hayatımdaki bir çok şeyi artık denetliyorum. Enerji vampirlerini yanıma yaklaştırmıyorum. Tabi maddiyat gerçekten önemli, bende işsiz kaldım 1 yıl kadar... Sizi anlıyorum, fakat sağlığı olmayan, çözümsüz problemi olan insanlardan daha şanslısınız. Olumsuz duygulara kapıldığünız anda vucudunuzu yorun önce, egzersiz yapın, koşun, nefes çalışması yapın, çok yararlı oluyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 PM.