![]() |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! çok güzel bir egzersiz yarın itibariyle 7 gün başlıyorum ilerlemelerden bahsedicem. bu egzersiz gecen ay okuduğum kitabı anımsattı içindeki devi uyandır(antony robbins)tavsiye ederim arkadaşlar güzel bilgiler var içerisinde |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Çokk güzelmişş ya denemeye başladım bile. Echart Tole Varolmanın Gücü kitabında aynı şeyden bahsediyordu. Kaçmayın bırakın olumsuz düşünceler içinizden geçip gitsin die ;))) |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Çok güzel bir o kadarda zor ama denemek ve başarmak istiyorum... Çok güzel en azından zamanla yavaş yavaş başarabilirim.. emeğinize sağlık.... |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! [quote=rolex;42923]Sabahın enerjisini içinizde hissederek güne başlayın. Bundan sonrası basit. Gün içerisinde ne yaşarsanız yaşayın olumsuz bir kelime asla kullanmayın. Olumsuzluğu andıracak kelimeler dahi kullanmayın. Pozitiflik orucu tutun. Biraz zor olabilir ilk gün için ama ilk gün bunu başarırsanız diğer günler çok daha kolay olacaktır. İlişki kurduğunuz insanarla güleryüzle konuşun ve bunun farkında olun. İçinizde bir sıcaklık olduğunu hissedeceksiniz. Aklınıza daha önceki olumsuz duygu ve düşünceler mutlaka gelecektir. Asla kabul etmeyin ve o an hemen başka bir şeye, başka bir yere odaklanın ve odaklandığınız şeyin üzerinde düşünceler üretin. Örneğin bir kaleme bakın ve onun nasıl yapıldığını düşünün, veya o an yanınızda ne varsa ona odaklanıp onun oluşumu veya görevi ile ilgili fikirler üretin. Bu sizi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırıp rahatlatacaktır. Kendi kendinize gün içerisinde olumlu telkinlerde bulunmayı asla ihmal etmeyin. Bunun bir gereklilik ve yapmanız gerekn bir sorumluluk olduğu bilincine varın. Gün içinde en az 5 kez kendinizle ilgili olumlu, içsel ve sesli telkinlerde bulunun. Bu değişikliğe beyin itiraz edecektir. Eskiyi isteyecektir. Kesinlikle kabul etmeyin. Bu durumun yoğun olduğu zamanlarda veya kötü olduğunuzu hissettiğinizde hemen yer değiştirin. Yani başka bir yere gidin, hava alın, diğer odaya gidin veya lavaboya gidip yüzünüzü yıkayın. Bu şekilde bir hafta bu egzersize kararlılıkla devam edin. Bu egzersizi başaramadığınız zamanlar olabilir bunların üzerinde durmayın ve düşünmeyin. Siz yolunuza devam edin. Yarı yolda bırakmayın. 7 gün sonunda olaylara bakış açınızın değiştiğini, içsel enerjinizi, hayatın farklı yönlerini, yaşadığınız olayların aslında sıradan olaylar olduğunu ve sizi etkilemediğini göreceksiniz. Pozitif bir insan olacağınız için de pozitif şeyleri çekmeye başlayacaksıınız. Etrafa yaydığımız bu olumlu enerji bize kat kat fazlasıyla geri dönecektir. Daha önce yaşadığınız olumsuz duygu ve düşünceler zinciri yerini tersine bırakacak ve hayatınız tersine dönmeye başlayacaktır. Yani ortaya daha rahat ve mutlu bir yaşam tarzı çıkacaktır. Unutmayın, mutlu olmak demek hayatın istediğimiz şekilde gelişmesi demek değildir. dostum harikasın,harikayız,harikalarım benim... ben ce de sence.. oyle yapıorum bende.. bazen yenılsemde kara bulutlara genel de yapıorum ben bu oyuna POLYANNACILIK OYUNU DİORUM:))))girlhahagirlhahagirlhahagirlhahasmil56s mil56smil56smil56smil56 paylaşımına ve emeğine saol...O0O0 |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Güzsel bir egzersiz, tavsiye ediyorum. |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Güzel paylaşım bu sabah denedim çok denedim gözümün içindeki korkudan kurtulamadm neden korkuyorsun dedim korkumun nedenide bulamadım |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Alıntı:
O0 |
Ama ilk gün banyodan pek çıkamayacağım gibi görünüyor.y789 Teşekkürler.actionsmile Alıntı:
Teşekkürler.actionsmile Alıntı:
Alıntı:
Teşekkürler.actionsmile |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! notlarım arasına aldım teşekkürler:) |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! planner bunlari secip aldigin icin tesekkurler sanada.. sayende kacirdigim noktalari gordum::) |
Evet, başladım bugün egzersizlere. y789 Sabah kalktım, banyoya gidene kadar tüm düşüncelerimi izledim. Banyoda bitmediler düşünceler, hala devam ediyordu. Onlar gidedursun ben notlarımı aldım. Yalnız şunu farkettim, bir yerde okumuştum da inanmamıştım. Sabit şeyler düşünüyorum. Bir önceki gün tamamlamadığım işim, akşam annemin söylentileri, bir türlü başlamadığım nefes çalışmalarım,vs... böyle gidiyor ama sayılı. Tekerlek gibi, dönüp dönüp duruyorlar. Bu düşünceler bir an kaybolur gibi oldu. Hemen yüzümü yıkadım. Tam 7 kez. 30 saniye aynaya baktım. Yine aynı şeyler kafama doluştu. Tekrar yüzümü yıkadım. Tekrar başa sardım. Aynaya bakmaya başladım, tekrar ve tekrar. 3. denemede 30 saniye aynaya bakarak olumsuz düşünmemeyi başardım. Tabi bunda yüksek sesle kendime güzel şeyler söylememin de faydası olmuştur yoksa uzunca bir süre banyodan çıkamazdım.y789 Bu işlem bitince bütün gün aklıma ne tür olumsuz düşünceler gelirse onları olumlularla değiştireceğim dedim yüksek sesle. Yüksek sesle söylemek çok faydalı oluyor. Beyin inanmasa da düşünce boyutundan somut bir hale geldiği için daha etkili oluyor. Fire versem de şimdilik iyi gidiyor. İlk günü atlatırsak gerisi daha kolay gelecektir diyordu konuyu açan arkadaş. Tekrar teşekkürler. Sevgiyle kalın. kiss3 |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! aslında basarabılecegım bişey cogu zamnda uyguladıgım ama yınede bazen gercekten zor oluor böle zamanlardada böle şeyler okumak hep iyi gelıor bana bi nevi teşvik edici paylaşan arkadasa tesekkurler .. |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! çok teşekkürler. şimdiden başladım inanıyorum olacak.olmakta zaten |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! haklı olabilirsin.. ben bunu tam anlamıyla uygulamasamda bu aynayla ilgili olanı uyguluyorum. kısa süre önce depresyondan kurtuldum. (çok şükürki:D) uzun bi süre hergün her saat içimden ağlamak geliyordu. ama beni tamamen iyileştirmesede bişey farketmiştim. o da aynaya bakmak... yanımda bi ayna taşıyodum bu yüzden. süslü olduğumdan değil. kendimi iyi hissetmem gerektiğinden. şunu farkettimki insanın kendi gözlerine bakması kadar rahatlatıcı birşey yok. çünkü baktığımız gözlerin içinde ne olduğunu biliyoruz. o her ne kadar üzülsede hatalar yapsada büyük hedefleri olan biri.. farklı olan biri.. o biziz.. ben insanın kendinden nefret etmesine inanmıyorum. nefret eden insan zarar wermek ister. ama hangimiz kendimize zarar verebilirizki.(r dışında). o aynada baktığımız kişi aslında bizi tek anlayan, tek seven, bizim mutluluğumuz için uğraşan tek insan.. anlattıklarım basit gelmiştir eminim. ama bunuda deneyin. gözlerinizin içine bakıp o parlayan güzel gözler benim demek inanın çok mutlu edici.. |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! iç sesimin adeta esiri oldum,sabahtan akşama kadarolsa iyi,bazı zamanlar ki bu bazı zamanların araları çok fazla yakın gece yarılarına kadar uyumadığımı bilirim,bu iç sesim yüzünden hayattan,yaşamaktan zevk almaz hale geldim,bu banamıydı başkalarıda yaşıyormuydu bu yaşadıklarımı,arkadaşlarıma sordum benim kadar yaşayan pek yoktu.Bir akrabam İstanbula seminer için gelmişti.bende misafir oldu,kendisi piskolog olacak eğitimlerini aldıktan sonra,ona benim ilaçta kullandığımı bir netice alamadığımı aksine kullandığım ilacı bırakırken yaşadığım büyük sorunları,1 seneye yakın kullanmıştım anlattım ve artık ilaç tedavisi görmek istemediği,tanıdığı bildiği iyi bir hipnoz telkinini bilen doktor olup olmadığını sordum,isim vermişti ondan yola çıkarak,baya bir hipnoz ve diğer telkinlerle alakalı bilgiler buldum,derken bu siteyle karşılaştım.Hayatım değişti,öyle ya hayatımı dğiştirmenin zamanı geldide geçmişti bile ya ölecektim düşünce okyanusunda ya olacaktım yeni bir hayatın içinde ve 3 gündür sitedeyim,mp3leri dinliyorum suçluluk ve egoyu,ya şimdilik pek bişi söylemek istemiyorum erken olduğunu düşünüyorum ama düşünce yoğunluğum heleki benim gibi içinde boğulacak kadar,olumsuzluklarla boğuşan benim öncelikle Allaha şükürler olsun sonrada sizler sağolun firenleyebildim bir nebzede olsa,inşaallah devamıda gelecek inanıyorum buna ,ben bitik olduğumu düşünüyordum,fakat çıkmadık canımızdan da asla ve asla umudumuzu kesmememiz gerek.Pozitif düşünce,güzel görmek,en azından zor olsada görmeye çalışmak çok önemli. İnsanlık adına kim ne iyilik yapıyorsa hepsinden Allah razı olsun... |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! 'Pozitiflik orucu tutun' güzel laf.. |
Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz ! Güzel, basit ama faydalı farkındalık çalışmaları bunlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 AM. |