Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   Kadınlar Erkeklerden Ne İster/ İstemez (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463866-kadinlar-erkeklerden-ne-ister-istemez.html)

muraturkom 17-02-2010 02:19 PM

Kadınlar Erkeklerden Ne İster/ İstemez
 
Bayanlar biz erkekler için vazgeçilmezlerin en önceliklisi. Aşk, anne sevgisi, platonik hayranlnlıklarımız, Rüyalarımız onların ekseninde dönüp duruyor. Dünyayı kimler yönetiyor sorusuna çok farklı cevaplar almamız mümkün. Ancak erkeklerin formasyonu gereği üstlenmiş oldukları yönetme işinde, erkeği kim etkiliyor, duyguları, önsezileri ile kim etkiliyor sorusunun cevabı kadınlardır. Mantığın her zaman işe yaramadığı duyguları da içine alan, doğurgan olan onlar kadınlarımızdır. Her kadın birlikte olduğu yada yeni tanıştığı erkeğe hemen gol atmaz. Aradığı özellikler yoksa fazla da zaman kaybetmeden uçar giderler. Kadın güvenebileceği, iradeli, dürüst, kararlarını hayata geçirebilen, sadece onu seveceğine inandığı erkeği arar sanırım. Bir de bayanlara soralım mı?

zamanı_geldi 24-09-2010 11:43 PM

Cevap: Kadınlar Erkeklerden Ne İster/ İstemez
 
Her kadın birlikte olduğu yada yeni tanıştığı erkeğe hemen gol atmaz. Aradığı özellikler yoksa fazla da zaman kaybetmeden uçar giderler. Kadın güvenebileceği, iradeli, dürüst, kararlarını hayata geçirebilen, sadece onu seveceğine inandığı erkeği arar sanırım. Bir de bayanlara soralım mı?



sorun tabiki..evet akıllı bi kadın güveneceği iradeli dürüst (birazda yalışıklı)
erkek değilse pek yaklaşmak istemez..krzm67


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.