![]() |
Cevap: iyilik yapalım mı? Yapmayalım mı? civilaf/ beni de sen götürdün çocukluğuma. evet ama şimdilerde acaba benzer şarkılar var mı. varsa eskisi gibi diller de dolaşıyor mu? ne dersin? http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:b...oads/cocuk.jpg |
Cevap: iyilik yapalım mı? Yapmayalım mı? Alıntı:
|
Cevap: iyilik yapalım mı? Yapmayalım mı? teşhisin çok doğru elektra, değişim toplumun top yekün çeşitli olgulara(örn.şarkı, şiir, makal, film konuları, beslenme yaşama alışkanlıkarı) verdiği değer biçimlerinin farklılaşması. bugünden 100 yıl sonra da insanlar bizimkine benzer paylaşımları belkide 3 boyutlu canlı yayın http://resimler.haberler.com/haber/6...imi_6951_b.jpgile yine yapacaklar. ancak yaşları 35-45 lerde olanların yeni nesile bir hatırlatması olarak kabul ederlerse "duygular daha da azaldı, madde ve şekil ön plana geçti." eh ne diyelim belki düzelir, belki de daha vahim ir al alır. |
Cevap: iyilik yapalım mı? Yapmayalım mı? öncelikle merhabalar. siteye yeni keşfedip hemen üye oldum. bu başlık altına bende bir şeyler yazmak istiyorum iyilik yapalım mı yapmayalım mı? genel olarak benim düşüncemin bozukluğundanmıdır bilmiyorum. insanların iyilikten anlamayayacak kadar aptallaştığını düşünüyorum. bu düşünce beni çok rahatsız ediyor. takdir edilmediğimi söyleyemem ancak tam olarak ta karşışılığını bulmuyorum. karşılık bekleyerek mi yapıyorsun diye eleştirebilirsiniz. ama malesef sanırım karşılık beklemiyorum desem yalan olur. kendimi tam olarak doğru ifede ettim mii bilmiyorum. |
Cevap: iyilik yapalım mı? Yapmayalım mı? iyilik yap denize at balık bilmezse malik bilir demişler.açgözlü insanların sayısı hergeçen gün artıyor maalesef.bence balıkla beraber malikleride yakalayıp halletmişlerdir.en güzeli denize atacak kadar iyi olmamak.devir yaşasın kötülük devri. |
Cevap: iyilik yapalım mı? Yapmayalım mı? Alıntı:
|
Cevap: iyilik yapalım mı? Yapmayalım mı? iyilikten maraz doğar ata sözünü anlayamazdım son 2 yıla kadar...maraz ki...ne maraz doğarmış şaşıpta kalırmışım heyhaat... |
Cevap: iyilik yapalım mı? Yapmayalım mı? iyilik yapmayalım dememizi beklemiyorsundur heralde:)ama gerçekten zerre kadar iyiliği haketmeyen insanlarda var.. her zaman veren el alan elden üstündür.. iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir.. o gün zerre kadar şerde zerre kadar hayırda araya gitmez.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 PM. |