![]() |
Öfke boşaltımı Merhaba arkadaşlar...Bilinçaltı temizliği yaparken en çok karşımıza çıkan konu şüphesizki öfke duygusu.Bu duyguyu boşaltmadan yapılan olumlamalar malesef verimli olmuyor.Affetme meditasyonlarıda işe yaramıyor bu yüzden.Ne yapmalı o zaman?Yapılması gereken ilk adım öfkeyi boşaltmak sonra olumlu yönlendirmek.Bunun için benim uyguladığım yöntem kimsenin beni duyamıyacağı bir yerde bağırmak oluyor.Bunun için en ideal yer camları kapatılmış araba:)ya da çok öfkeliyseniz yastık yumruklamakda sizi bir süre sonra sakinleştirecektir(belki bu şiddet olarak görebilirsiniz)ardından sakinleştiğinizde elinize kağıt kalem alarak öncelikle öfkenizi kendi tarafınızdan aktarın,haklılıklarınızı yazın.bir süre sonra iyice sakinleşince o anki durumda karşı tarafın haklılıklarını objektif olarak yazmayı deneyin eger içinizde öfke tekrar yükselirse derin nefes egzerzisiyle dikkatinizi nefesinize yoğunlaştırın.Kendinizde karşı tarafın haklılıklarınıda yazabilecek objektifliği ve sakinliği hissederseniz yazmayı deneyin.Son olarak kağıdın diğer yüzüne aynı durum tekrar yaşansa nasıl davranırdınız karşınızdaki kişinin nasıl davranmasını istersiniz onu yazın.Bu sizi rahatlatacaktır.İsterseniz aynı olayı istediğiniz şekilde olduğunu imgeleyebilirsiniz. Tüm bunların ardından sakinleşeceğiniz için affetme meditasyonu nötrleşmenizi sağlayacaktır |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM. |