Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   bilinç ve bilinçaltı arasında aklıma gelen bir soru?? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/449044-bilinc-ve-bilincalti-arasinda-aklima-gelen-bir-soru.html)

mexxeroze 23-10-2009 07:38 AM

bilinç ve bilinçaltı arasında aklıma gelen bir soru??
 
öhömm öhöm... :)
şimdi sevgili sitedeki arkadaşlarım ve site büyüklerim..

hani şimdi bir sorun durumuna gelmeden oluşum aşamasındayken beynimiz cevap arar ya olumsuz sonuçlardan korkarız hani hep bir olumlu cevap bulmaya çalışırız da bulamayız ya da bulduklarımızla beyin tatmin olmaz mı deyim artık neyse ne (sanırım anlatabildim :) )

şimdi bu sorun aşamsındayken beynimiz tatmin edici cevap bekliyoken yine suni bir cevap üretip onu tekrarlayarak inandırmaya çalışmak sizce işe yarar mı ? yani merak ettiğim beynimiz gerçekten tatmin edici bir cevap mı bekliyo yoksa biz öyle mi sanıyoruz ..yoksaalalade bir cevapta diretsek o düşünceyi sorun olmadan evvel alt etmiş olurmuyuz?

mesela : mesela isteksizlik sorunumuz var diyelim desek ki her gün aslında istekliyim ve bu hayat çok güzel diye söylesek bir süre sonra bu dediğimizi ilk başlarda tatmin edici bulmayan beyin buna göre inanıp ve hayat güzelleşerek devam mı eder

şimdi biliyorum sitede bu ve benzeri şeyler var ama ben hem doğru mu anladım diyerekten hem de ekstra fikirleri olanları dinlemek babına böyle bir konu açtımm
sevgiyle ve selametle...

pancakes 23-10-2009 02:09 PM

Cevap: bilinç ve bilinçaltı arasında aklıma gelen bir soru??
 
Açıkçası tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama örnek verdiğin kısımdan yola çıkarak kendimce şöyle bir cevap verebilirim. Şimdi bilindiği üzere 21 gün kuralı diye bir kuralımız var.
Bildiğim kadarıyla beyimizdeki nöronlar 21 günde bir bölünüyor. Bu sebeple 21 günde bir yeni bir düşünce şeklini oluşturabiliyoruz.Tabi bu durum yıllardır süre gelen düşünce şekillerinin nöron köprüleri kadar sağlam olmuyor başlarda ancak artık yeni dünce şeklimizi oluşturmuş oluyoruz ve evet yeni düşüncemize (yani istekliyim ve bu hayat çok güzel düşüncesine) inanmaya başlıyoruz.

hasannel6 27-10-2009 06:57 PM

Cevap: bilinç ve bilinçaltı arasında aklıma gelen bir soru??
 
ama sadece sözle değil eyleme geçirmekte lazım...
eğer bir sorunun varsa sana yardımcı olalım....çözüm sunalım....

cansuyu 08-07-2012 10:25 PM

Cevap: bilinç ve bilinçaltı arasında aklıma gelen bir soru??
 
21 Günde Düşünce Detoksu Nasıl Yapılır ? Hayata yeni başlangıca ilk adım - YouTube

nefesim.. 09-06-2015 02:04 AM

Cevap: bilinç ve bilinçaltı arasında aklıma gelen bir soru??
 
Canım bu yeni alışkanlık derken eski aliskanligimiza fayda etmezmi mesela kekemelik 4 yaşından beri şuan 21 yaşındayım eski alışkanlığa fayda etmesi için yapmamız gereken birsey yokmuy789


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.