Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/372480-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-cok-etkili-bir-fikir.html)

şamdan 16-07-2009 06:27 PM

olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir

arkadaşlar ben kendimce şöyle bir düşünce tekniği buldum.önce denedim kendimde ve başarılı oldum sizlerlede paylaşmak istiyorum
hepimiz olumsuz düşüncelere dalıp gidiyoruz.sonrasındada bu olumsuzlukları yaşarken buluyoruz kedimizi.ben bu sorunu aşmayı başardım.aynen şöyle yapıyorum;
olumsuz düşünceler geldiğinde hiç paniklemeden kendime şöyle diyorum 'bunları düşünmek beni hiç etkilemiyor çünkü ben sadece olumlu düşünceleri kendime çekerim sadece olumlu düşüncelerimi yaşarım' gibi..
sizde buna benzer düşünceler geliştirebilirsiniz.bunu söyledikçe beynimin olumsuzlukları hayatıma çekmemesi gerektiğini öğrendiğini biliyorum.
zaten bu sitede o kadar güzel olumlamalar varki olumsuz düşünmüyor insan bi saatten sonra.
inşallah sizlerdede faydalı olur.super

plotinus 23-09-2009 09:54 PM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir

paylaşım için teşekkürler.

darkdays 29-09-2009 01:55 PM

teşekürler :)

asianfire 07-10-2009 01:16 PM

Sevgili arkadaşım. söylediğine tamamen katılıyorum ve bunu ilave etmek istiyorum. beynimiz zaten düğmeye basılmayı bekleyen makıne gibidir. eğer doğru düğmeye basarsan doru yönde hareket eder. bu sölediğim dğmelerde bizim düşüncelerimiz ve sihirli sözlerimizdir. sen bir mantra geliştirmiş ve onu tekrarlamışsın. şöyle bir ipucu vereyim öyle olumsuz düşünce gelince aklına hemen şu sihirli kelimeyi söyle'' DIŞARI''... Dene ve etkısını kesinlikle görürsün...sevgiyle kal...

mexxeroze 07-10-2009 03:07 PM

evet zaten olumsuzluk içeri sızsada misafir gibi takılır sabah gider akşam gelir dayanamaz arada yine çıkar gelir bazen öyle siner ki beyin malikanemize sürekli negatiflerini yayar durur eee bizim de düşünmemiz gereken bu misafir yaşam gücümüzle besleniyo misafirperverliği hak ediyo mu demekki istenmeyen misafir yapmak lazım ve sürekli uzaklşatrmya çalışmak ....

Sultan 07-10-2009 03:24 PM

cok olumsuz duygularla karşılaştığında imkan varsa bulunduğum yeri değiştirıyorum.Müzik dinliyorumYada çok keyif alıp güldüğüm bir anı düşünüyorum.Duygu durumum hemen değişiyor çünkü duygular virüs gibidir hemen bulaşır.Çok kolay deneyin hemen duygu durumunuz değişsin..
girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

mexxeroze 07-10-2009 03:36 PM

evet hayran kaldığım birşey varsa insan psikolojisindeki değişimlerdir hep öyle kalacak sanırsın ama değişir sonra oda hatta oda...

ebubekir88 09-10-2009 12:59 AM

paylaşımın için teşekkürler kardeşim.

simka 09-10-2009 05:08 AM

Ben "An" da kalarak bu düşüncelerden kurtuluyorum. Bunu başarmak için de ya nefes alış verişimi dinliyor ya da olduğum o ana odaklanıyorum, etrafı izliyorum, sesleri dinliyorum.

doris 09-10-2009 11:31 AM

ben se olummsuz düşümcelerimi atmak isteğimde hemen bu siteye bağlanıyorum ve tam da o an ihtiyacım olan 1-2 cümle gözüme mutlaka takılıyo, öyle saaatlerce oyalanmaya gerek kalmadan, kendimi ii hissettirecek düşüncelere sahip olmus oluyorum... ve günüm inanılmaz süprizlerle geçiyo.. hepsi sizlerin paylaşımlarınızdan aldığım enerjiyle oluyo arkadaslar.. HERKESE COK TESEKKÜRLER.. sevgiyle kalın..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:44 AM.