Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   ŞİMDİNİN GÜCÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/3175-simdinin-gucu.html)

certugral 05-08-2008 12:40 PM

Ynt: ŞİMDİNİN GÜCÜ
 
Sürekli okuyorum zaten ama o kadar çok güzel kitap var ki yetişmiyo sırada bekliyo hepsi. Hızlı okuma telkini mi sipariş etsek napsak :))

ECEM18 08-09-2008 10:43 PM

şimdinin gücü
 
ŞİMDİNİN GÜCÜ

Siz hiç Şimdinin dışında bir şey deneyimlediniz mi , yaptınız mı , düşündünüz mü ya da hissettiniz mi? Ve bunu yapabileceğinizi sanıyor musunuz ? Herhangi bir şeyin Şimdinin dışında vuku bulması ya da olması mümkün mü ? Yanıt aşikardır, öyle değil mi?

Hiçbir şey geçmişte vuku bulmamıştır; o Şimdi'de vuku bulmuştur.
Hiçbir şey gelecekte vuku bulmayacaktır ; o Şimdi'de vuku bulacaktır


Sizin geçmiş olarak düşündüğünüz şey eski bir Şimdi'nin zihinde depolanmış anısıdır. Siz geçmişi hatırladığınızda, bir anıyı yeniden canlandırırsınız , ve bunu şimdi yaparsınız. Gelecek ise hayal edilen bir Şimdidir , o zihnin bir projeksiyonudur. Gelecek geldiğinde , Şimdi olarak gelir. Siz gelecek hakkında düşündüğünüzde , bunu şimdi yaparsınız. Geçmiş ve gelecek , aşikar bir biçimde , kendi başına bir realiteye , bir gerçekliğe sahip değildir. Tıpkı ayın kendi başına , bir ışığa sahip olmayıp sadece güneşin ışığını yansıtabilmesi gibi geçmiş ve gelecek de sadece ebedi şimdinin ışığının , gücünün ve realitesinin solgun yansımalarıdır. Onların realitesi şimdiden ödünç alınmıştır.

Tanrı An' dadır. Ne kadar an'dan uzaktaysak o kadar Tanrı'dan yani özümüzden uzaktayız. Ve de mutluluktan , ve de huzurdan , ve de sevgiden. Tek gerçek An'dadır. Gerçek dışı yaşadığımız zamanda mutsuz , huzursuz ve sevgisiz oluyoruz. Gerçek dışı yaşamak, insanoğluna bugüne dek bir yarar sağlamadı.




empati72 23-10-2008 10:42 AM

Ynt: ŞİMDİNİN GÜCÜ
 
Bende eski erkek arkadaşıma takılıp kalmıştım kendimce bahanelerle hala birlikte olabileceğimizi düşünüyordum.bundan kurtulmam gerektiğine karar verdim ve onunla iletişime geçtim. Biraz acı oldu ama onun gerçek yüzünü görmüş oldum.Şu an kendimi çok kötü hissediyorum 88a ama netleşmenin dayanılmaz hafifliği de bir başka güzel. 98569

demetcool 26-10-2008 06:06 PM

Ynt: ŞİMDİNİN GÜCÜ
 
olasılıksız kitabındaki gibi biz heranda olduğumuz sürece anı kaçıracağız .Anda sonsuz seçenek /olanak var heranda ise tek seçenek o da yaşanmıştır zaten.

dygblmz 17-03-2009 12:11 AM

gelecek zaman kullanmadan sanki yaşıormuşuz gibi..sanki bugünümüz beklediğimiz ve yaşamak istediğimiz zamanmış gibi yaşamalıyız..ertelemeden..ertelemeden...zaman yok! zaman şuan bekleme!! ertelemeee!!

sweeet 26-10-2013 10:07 PM

Cevap: ŞİMDİNİN GÜCÜ
 
Bu gücün farkındayım ve kullanıyorum ama hala okuyamadım bu kitabı.

farkındalık_yolcusu 27-10-2013 08:57 AM

Cevap: ŞİMDİNİN GÜCÜ
 
sıkı kitaptır .. varolmanın gücü ve şimdinin gücü uygulama kitabını da öneririm.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.