![]() |
Ynt: İÇ BARIŞIN BELİRTİLERİ Telkinlere başlamamın üçüncü haftası. Uçurum farklar değil belki ama sanki bendede değişimler başladı. İçsel yargılamalarımızı söze dökmediğimiz için duyamıyoruz ve neler değişti algılayamıyoruz belki idea3 ama ben özellikle çocuklara kurduğumuz cümlelerden ne aşamada olduğumuzu anlayabileceğimizi düşünüyorum. Onlara yargılarcasına ve eleştirilerlemi yönlendirmeye çalışıyoruz, yoksa onaylayarak ve olumlu cümlelerlemi teşvik ediyoruz. Dün akşam yiğenimle telefonda konuşurken bunu hissettim. Artık onu yargılamıyorum ve olumlu cümleler kurarak onu teşviğe çalışıyorum. Bu çok güselll. Onu çok seviyorummm kiss3 cat3500 |
Ynt: İÇ BARIŞIN BELİRTİLERİ ben bir öyleyim bir böyle....bir sıfırlardayım bir dolu dizgin--gerçi artık dolu dizginliğim kalmadı bu dönem agl34 |
Ynt: İÇ BARIŞIN BELİRTİLERİ Bu sitede yapılanlarda ilk defa bende hepsi var diye bildiğim bir konu .Belkide yaşlada alakalı insan yaşayarak tecrübeler ediniyor. smiliyface |
Ynt: İÇ BARIŞIN BELİRTİLERİ sevgili mustang yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum her yaştan insanlarda çok görülen konu bu. smiliyfacesevgiyle kalın |
Ynt: İÇ BARIŞIN BELİRTİLERİ Negatiflerin hiçbiri yok bende fakat pozitiflerde yok 4897 |
Cevap: İÇ BARIŞIN BELİRTİLERİ yazıya teşekkürler epeyce yol aldığımı fark ettim, devam devam demekten başka yapacağım birşey yok |
Cevap: İÇ BARIŞIN BELİRTİLERİ yaşasınn kendimle gurur duyuyorum...doğru yoldayım demekki...happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM. |