![]() |
Yaratıcılık İle İlgili Olumlamalar merhaba arkadaşlar, uzun süreden sonra düzenli olumlama yapmaya başladım. ilk önce kendini affetmekle ilgili olumlamalar yaptım 21 gün. ve şimdi programımda yaratıcılık ile ilgili olumlamalar var. internette araştırdım bayağı olumlama buldum yaratıcılık ile ilgili. yalnız aklıma bişey takıldı, şimdi burda çok olumlama var bunun herhangi bi zararı yada çokluktan faydası azmı olur yoksa azaltmalımıyım birazını. buraya yazıyorum yapıcağım olumlamaları eğer fazlaysa azaltabilirim. Yaratıcı olduğuma inanıyorum. Yaratıcılık benim doğal halim. Yaratıcılığımı geliştime özgürlüğüne sahibim. Yaratıcılığımla ilgili beklentilerimi bırakıyorum. Yaratıcı yeteneklerimin ortaya çıkmasına izin veriyorum. Potansiyelimin farkına varıyorum. Tanrı ile birlikte yaratıyorum. Yarattıklarıma özümü yansıtıyorum. Düşlerimin hayat bulması için izin veriyorum. Düşlüyorum. Düşlerimle kendimi yaratıyorum. Sabırlıyım. Kendimi özgürce ifade ediyorum. Anda sevgiyle ve kolayca yaratıyorum. Tüm yanıtların içimde olduğunu biliyorum. Kendime inanıyorum. Gün geçtikçe yaratıcılığım artıyor. Yaratıcı zihnime kolayca dokunuyorum. Hayatın yaratıcı akışının içinde yaşıyorum. Yaratıcı ve üreticiyim. Sonsuz anlayışa kolayca ulaşıyorsun. Yaratcılık içimden akarak bana ulaşıyor. Yaratıcı yeteneklerimle gurur duyuyorum. Sezgisel yaratıcı zihnimle kolayca bağlantı kuruyorum. Bana verilen yaratıcı yetenekler için şükran duyuyorum. Harika yaratıcı fikirlerin var. Benim için yaratmak bir Eğlence ve keyif. Yaratıcı düşünceler bana sık sık geliyor. Yaratıcı akışa kendimi açıyorum. Sonsuz bir yaratıcı beslenme gücün var. ben yaratıcı enerji için açık bir kanalım… Hergün bana yaratıcı fikirler ve ilham gelmekte… Ben hayatımın yaratıcısıyım * Ben aşırı derecede yaratıcıyım. * Aklıma kolaylıkla yeni fikirler gelir. * Hayal gücüm sınırsız. * Yaratıcılığım sınırsız. * Fikirler özgürce zihnimde uçuşur. * Her zaman heyecan verici fikirler yaratırım * Her zaman yeni yaratıcı fikirlerim var. * Yaratıcı potansiyelim sınırsız. * Benden hayal gücü ve yaratıcılık fışkırıyor. * Yeni fikirler bana doğallıkla geliyor. * Her zaman yeni fikirlere açığım. * Zihnim her zaman yaratıcılıkla meşguldür. * Hayatta her zaman yaratıcı yönden düşünürüm. * Fikirlerimi hayata geçiriyorum. * Yaratıcılığım her gün artıyor. Teşekkür Ederim. |
Cevap: Yaratıcılık İle İlgili Olumlamalar Zararı olmaz. İstersen aynı veya benzer anlama gelenleri çıkarıp sadeleştirebilirsin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 AM. |