Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   olumlamam bitiyor ve ben (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/621572-olumlamam-bitiyor-ve-ben.html)

isimsiz11 17-08-2012 08:43 PM

olumlamam bitiyor ve ben

arkadaşlar ayın 20 sinde olumlamamın 21. günü bitiyor ama ben devam etmek istiyorum sanki böyle daha iyi gibiyim yani kişiliğim oturdu hissediyorum ve olumlamam bitince yani 21. gün dolunca ben hep devam etmek istiyorum sonuçta zararı yok faydası var ve ayriyetten de biraz daha olumlama eklemek istiyorum kendimi poh poh lıyacak yani "sen muhteşemsin, sen 1 numarasın" gibi :) olumlamam bu arada çok fazla bi sorun olur mu ? bana kalırsa sorun olcağını sanmıyorum çünkü günde kaç şey bilinçaltımıza gidiyo hesaplayamayız :)

nurbanu25 17-08-2012 09:45 PM

Cevap: olumlamam bitiyor ve ben

Sevgılı ısımsız.forumda kuantum sıcrama adlı bır yazı var,onu okumanı tavsıye ederım.olumlamaların 3 ay arka arkaya yapılmasının faydasından bahsedıyor.sevgıler...

isimsiz11 17-08-2012 10:00 PM

tamam bende 3 ay süreyi doldururum ama araya yukarıda bahsettiğim gibi bu 3 ayı dolduracağım olumlamanın ardından aynı günde farklı olumlamada yapabilirm değil mi ?

nurbanu25 17-08-2012 10:48 PM

Vallahı onu tam bılemıyorum...

sweeet 17-08-2012 11:35 PM

Listeyi uzatmak yorucu olabilir sadece yoksa bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Zaten sürekli okurken hızlanıyor da insan.

isimsiz11 18-08-2012 02:11 AM

ben yavaş yavaş tane tane hafif kısık sesle okuyorum böylesi daha iyi kanımca
ayrıca bende pek bir sorun olcağını sanmıyorum çünkü 1 günde kaç milyon durum giriyor bilinçaltımıza, biz istediğimiz gibi dolduralım yani değil mi :D

froyaa 20-08-2012 12:24 AM

ben olumlamalara başlama konusunda birşey sormak istiyorum. örneğin telkinleri (suçluluk,ego) dinlemeye başladığım zaman özsaygı,kendini sevmekle ilgili olumlama aynı günlerde yapılabilir mi?yani dinlediğin telkin ile olumlama konusu farklı olabilirmi?

birde olumlamaların kısa ve sade olanı mı makbuldür yoksa uzun ve biraz daha karışık olanı mı?

isimsiz11 20-08-2012 12:28 AM

kısa ve öz olanı makbuldür, diğer soruna daha yetkililer cevap verirse daha iyi olur

sweeet 20-08-2012 02:46 AM

Kısa ve öz olanı makbuldür arkadaşlar. Bilinçaltı çok karışık cümleler sevmez. Ona bazen beş yaşında bir çocuğa laf anlatır gibi açık ve net cümleler kullanmak gerekir. Kendi olumlamalarınızı yazmadan önce bol bol olumlama okumanızı öneririm. Ama öyle olumlamalar vardır ki uzun ve etkilidir. Bir diğer konuda okurken olumlamanın size hissettirdiği olumlu duygulardır. Yine de çok uzun olmadan cümlelere bölerek okumakta fayda var.

froyaa 20-08-2012 02:05 PM

peki telkinle olumlamanın konusu aynı mı olmalı sweet'ciğim??

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 AM.