![]() |
olumlamam bitiyor ve ben arkadaşlar ayın 20 sinde olumlamamın 21. günü bitiyor ama ben devam etmek istiyorum sanki böyle daha iyi gibiyim yani kişiliğim oturdu hissediyorum ve olumlamam bitince yani 21. gün dolunca ben hep devam etmek istiyorum sonuçta zararı yok faydası var ve ayriyetten de biraz daha olumlama eklemek istiyorum kendimi poh poh lıyacak yani "sen muhteşemsin, sen 1 numarasın" gibi :) olumlamam bu arada çok fazla bi sorun olur mu ? bana kalırsa sorun olcağını sanmıyorum çünkü günde kaç şey bilinçaltımıza gidiyo hesaplayamayız :) |
Cevap: olumlamam bitiyor ve ben Sevgılı ısımsız.forumda kuantum sıcrama adlı bır yazı var,onu okumanı tavsıye ederım.olumlamaların 3 ay arka arkaya yapılmasının faydasından bahsedıyor.sevgıler... |
Cevap: olumlamam bitiyor ve ben tamam bende 3 ay süreyi doldururum ama araya yukarıda bahsettiğim gibi bu 3 ayı dolduracağım olumlamanın ardından aynı günde farklı olumlamada yapabilirm değil mi ? |
Cevap: olumlamam bitiyor ve ben Vallahı onu tam bılemıyorum... |
Cevap: olumlamam bitiyor ve ben Listeyi uzatmak yorucu olabilir sadece yoksa bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Zaten sürekli okurken hızlanıyor da insan. |
Cevap: olumlamam bitiyor ve ben ben yavaş yavaş tane tane hafif kısık sesle okuyorum böylesi daha iyi kanımca ayrıca bende pek bir sorun olcağını sanmıyorum çünkü 1 günde kaç milyon durum giriyor bilinçaltımıza, biz istediğimiz gibi dolduralım yani değil mi :D |
Cevap: olumlamam bitiyor ve ben ben olumlamalara başlama konusunda birşey sormak istiyorum. örneğin telkinleri (suçluluk,ego) dinlemeye başladığım zaman özsaygı,kendini sevmekle ilgili olumlama aynı günlerde yapılabilir mi?yani dinlediğin telkin ile olumlama konusu farklı olabilirmi? birde olumlamaların kısa ve sade olanı mı makbuldür yoksa uzun ve biraz daha karışık olanı mı? |
Cevap: olumlamam bitiyor ve ben kısa ve öz olanı makbuldür, diğer soruna daha yetkililer cevap verirse daha iyi olur |
Cevap: olumlamam bitiyor ve ben Kısa ve öz olanı makbuldür arkadaşlar. Bilinçaltı çok karışık cümleler sevmez. Ona bazen beş yaşında bir çocuğa laf anlatır gibi açık ve net cümleler kullanmak gerekir. Kendi olumlamalarınızı yazmadan önce bol bol olumlama okumanızı öneririm. Ama öyle olumlamalar vardır ki uzun ve etkilidir. Bir diğer konuda okurken olumlamanın size hissettirdiği olumlu duygulardır. Yine de çok uzun olmadan cümlelere bölerek okumakta fayda var. |
Cevap: olumlamam bitiyor ve ben peki telkinle olumlamanın konusu aynı mı olmalı sweet'ciğim?? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 AM. |