| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Yardım istiyorum artık lütfen!!!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı benim de problemim bu.. demek ki bu yüzden çekmiş beni bu konu. forumda hiç bir yazıyı okuyacak vaktim yok maalesef.. en azından şimdilik.. ben de tam mutluluğu buldum diyordum paaaaaaaaatttt yine düşüşler. sevildiğimi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #16 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2011 Bulunduğu yer: kocaeli
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
ben anne baba kavgaları arasında büyüdüm.ilk çocuğum ben. annem bana çocuken ve zaman zaman şunu söylerdi ki son zamanlarda annemle ilişimi minimuma indirdim çünkü cidden beni kötü etkiliyor. yanlış anlama çok severim annemi ve görünürde bir sorun yok. ama bana sürekli söylediği şey eğer sen olmasaydın ben ailemin yanına giderdim. ama sen vardın vardın gidemedim. işte bu sözler benim mutlu olmamı engelleyen sözler. sonra anladım ki annemin mutsuzluğuna ben sebep oldum diye düşündüm belki de hep. garip bir suçluluk duygusuya annemden daha mutlu olduğumu düşündüğüm vakit engeller ve bloklamalr koydum kendi kendime biliçsizce. ve abdullah beyin söyldiğ gibi çocuklsr cidden ebeveylerinin özelliklerine sahip kişileri çekiyorlar hayatlarna ve ben de deneyimlerimden biliyorum ki bu böyle. umarım sen de kendinle ilgili bir fikir uyandırmıştır bu yazdıklarım. bendeki durum bu.sevgiler. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Yardım istiyorum artık lütfen!!!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı benim de problemim bu.. demek ki bu yüzden çekmiş beni bu konu. forumda hiç bir yazıyı okuyacak vaktim yok maalesef.. en azından şimdilik.. ben de tam mutluluğu buldum diyordum paaaaaaaaatttt yine düşüşler. sevildiğimi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi